iltasyazilim
FD Üye
Ödem Söktürücü Detox Suyu Tarifi İçin Malzemeler
*2 Dilim Portakal
*2 Dilim Limon
*1 Tutan Biberiye
*1 Tutam Taze Nane
*1 Adet Çubuk Tarçın
*1 Adet Salatalık
*1 litre Su
Ödem Söktürücü Detox Suyu Tarifi Yapılışı Merhaba,
Ödem için ya da suyunuzu tatlandırmak için deneyebilirsiniz Ben 1 hafta denedim ve ameliyat sonrası ödemime inanılmaz iyi geldi
Cildimde de gözle görülür olumlu değişiklik oldu Ben çok memnun kaldım Tavsiye ederim
Suyumuzu sadece 1 gün kullanalım Ertesi gün yenileyelim Afiyet olsun
Portakal,
Böbrekleri korur ve böbrek taşı riskini azaltır
Limon,
Vücutta kollajen üretimine yardımcıdır Cildin yenilenmesinde çok önemlidir
Biberiye,
Yaşlanma karşıtı özelliğe sahiptir Cildin sağlıklı bir şekilde parlamasına yardımcı olur
Nane,
Antibakteriyel ve antiseptik özelliklere sahiptir Kafa derisindeki hassasiyet ve cilt sıkıntılarının giderilmesine yardımcı olur
Tarçın,
Şeker isteğini azaltır
Salatalık,
Düzenli olarak tüketildiğinde böbrek taşı riskini azaltır Magnezyum, potasyum ve silikon sayesinde cilde iyi gelir
*2 Dilim Portakal
*2 Dilim Limon
*1 Tutan Biberiye
*1 Tutam Taze Nane
*1 Adet Çubuk Tarçın
*1 Adet Salatalık
*1 litre Su
Ödem Söktürücü Detox Suyu Tarifi Yapılışı Merhaba,
Ödem için ya da suyunuzu tatlandırmak için deneyebilirsiniz Ben 1 hafta denedim ve ameliyat sonrası ödemime inanılmaz iyi geldi
Cildimde de gözle görülür olumlu değişiklik oldu Ben çok memnun kaldım Tavsiye ederim
Suyumuzu sadece 1 gün kullanalım Ertesi gün yenileyelim Afiyet olsun
Portakal,
Böbrekleri korur ve böbrek taşı riskini azaltır
Limon,
Vücutta kollajen üretimine yardımcıdır Cildin yenilenmesinde çok önemlidir
Biberiye,
Yaşlanma karşıtı özelliğe sahiptir Cildin sağlıklı bir şekilde parlamasına yardımcı olur
Nane,
Antibakteriyel ve antiseptik özelliklere sahiptir Kafa derisindeki hassasiyet ve cilt sıkıntılarının giderilmesine yardımcı olur
Tarçın,
Şeker isteğini azaltır
Salatalık,
Düzenli olarak tüketildiğinde böbrek taşı riskini azaltır Magnezyum, potasyum ve silikon sayesinde cilde iyi gelir