Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ödem Söktürücü Detox Suyu

Ödem Söktürücü Detox Suyu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ödem Söktürücü Detox Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*2 Dilim Portakal
*2 Dilim Limon
*1 Tutan Biberiye
*1 Tutam Taze Nane
*1 Adet Çubuk Tarçın
*1 Adet Salatalık
*1 litre Su

Ödem Söktürücü Detox Suyu Tarifi Yapılışı Merhaba,
Ödem için ya da suyunuzu tatlandırmak için deneyebilirsiniz Ben 1 hafta denedim ve ameliyat sonrası ödemime inanılmaz iyi geldi
Cildimde de gözle görülür olumlu değişiklik oldu Ben çok memnun kaldım Tavsiye ederim
Suyumuzu sadece 1 gün kullanalım Ertesi gün yenileyelim Afiyet olsun
Portakal,
Böbrekleri korur ve böbrek taşı riskini azaltır
Limon,
Vücutta kollajen üretimine yardımcıdır Cildin yenilenmesinde çok önemlidir
Biberiye,
Yaşlanma karşıtı özelliğe sahiptir Cildin sağlıklı bir şekilde parlamasına yardımcı olur
Nane,
Antibakteriyel ve antiseptik özelliklere sahiptir Kafa derisindeki hassasiyet ve cilt sıkıntılarının giderilmesine yardımcı olur
Tarçın,
Şeker isteğini azaltır
Salatalık,
Düzenli olarak tüketildiğinde böbrek taşı riskini azaltır Magnezyum, potasyum ve silikon sayesinde cilde iyi gelir

Similar threads

Ödem Atan Zayıflatan Detox Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet limon *1 tutam dal taze nane *2 adet salatalık *45 adet çilek *2 2 5 litre su Ödem Atan Zayıflatan Detox Suyu Tarifi Yapılışı Merhabalar Sizlere ödem atan inceltip zayıflamaya yardımcı olan toksinlerden arandırıcı Detox...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Detox Suyu (Ödem Atıcı) Tarifi İçin Malzemeler *Yarım limon *10 nane yapragi *5 cm kadar zencefil *1 litre su Detox Suyu (Ödem Atıcı) Tarifi Yapılışı Ağzı kapalı bir sürahiye 1 litre suyumuzu boşaltıyoruz, içine limonumuzu kesiyoruz Daha ekşi severseniz tüm limon da kullanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yağ Yakan Ve Ödem Atan Detox Suyu Tarifleri Tarifi İçin Malzemeler Tarif 1: *Portakal ve salatalık Tarif 2: *Çilek ve kivi Tarif 3: *Limom, salatalık ve maydanoznane Yağ Yakan Ve Ödem Atan Detox Suyu Tarifleri Tarifi Yapılışı Tek yapmanız gereken yukarıda yazan malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Detox Kış Çayı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım portakal *1 limon *1 çubuk tarçın *5 karanfil *Yarım çay kaşığı karabiber *1 litre su Detox Kış Çayı Tarifi Yapılışı Vücuttaki fazla suyu atmanıza ödem atmanıza yardımcı olacak bir çay tarifi geliyor Limon yıkanır ve dilimlenir portakal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Detox Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet salata *1 adet limon *23 dal nanenin yaprakları *1 sürahi su Detox Suyu Tarifi Yapılışı Yıkanmış ve ince ince doğranmış salata ve limonumuzu sürahiye koyalım yıkadığımız nane yapraklarını da ekleyip soğuk suyumuzu sürahimize dolduralım en az 23...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt