Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

oF oF bende dert bitermi ya !!!

oF oF bende dert bitermi ya !!!
0
25

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
oF oF bende tasa bitermi ya !!! Bundan 4 sene önce internetden birine aşık olmuştumO istanbulda ben ankarada kameradn birbirimizi görüyoduk telefonla konusuyoduk5 6 ay sürdü Lakin sebebsiz bitti yani hiç bişey demeden son buldu Ben bunun için çok ağladım öyle böyle yok intahara değin gittim fakat olmadı sonra aradan bir sene fln gecti her yerde döndü her tarafta terktti mahvoldum Sıkıntım zaten var bide bu eklndi neyse tüm dertler birikti şuanda kanserimBu durumu herşeye bağlıyorum Neyse geçenlerde de bana mesaj attı askerdeymiş çok pişman fazla utanıyor falan filan yani bide tekrardan açılmak istiyor Benimde kalbim tmm diyo aklım dur diyo napıyosun okadar acı cektin off napcam ben böyle kafa kalmadı vala bütün herşey yoluna gircek diyom al işde bidaha tepecik taklak oluyoofofbendedertbitermiya5c51909dbe25egifalt :cry: Cry :cry:ofofbendedertbitermiya5c51909dbe25egifalt :cry: Cry :cry:ofofbendedertbitermiya5c51909dbe25egifalt :cry: Cry :cry: yorumlarınıza fazla ihtiyacım varofofbendedertbitermiya5c51909dcc8a5gifalt :uhu: :uhu: :uhu:eek:fofbendedertbitermiya5c51909dcc8a5gifalt :uhu: :uhu: :uhu:  

858,496Konular
981,716Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt