Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ofelya Lisa Klein

Ofelya Lisa Klein

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Lisa Klein; Çeviri: Yeliz Üslü
Artemis Yayınları;

“…Ne aptalmışım da bir köylü kızı değin özgür ve bir kralın kızı dek kıymetli olduğumu düşünmüşüm! Ormanın derinliklerine baktım ve ‘Bu ilişkinin kaderi kötü yazılı
Ne sana, ne de bana faydası olacak, ’ dedim acı içinde Hamlet ’in içini çektiğini duydum Yoksa duraksayan ateşin üstüne mi üflemişti? Arkamda durup omuzlarıma dokunduğunu hissettim Beni kendisine çevirdi ve yüz yüze geldiğimizde kuytu öptü

Dudaklarının dokunuşu korkularımı silip götürüyordu yaklaşık olarak Elsinore ’un Hamlet için, tıpatıp benim için olduğu gibi, altın yaldızlı bir kafes olduğunu anladım

‘Bu ormanda ve kulübelerde kıskanç gözler, eleştiren diller, söylenti ya da yalan değil, ’ dedim ‘Öyleyse bırak, her zaman burada kalalım ve birbirimize yalnızca basit gerçekleri söyleyelim ’ İsteğimin işe yaramayacağını kasıtlı olarak yanağımı Hamlet ’in ceketinin sert, iddiasız omzuna dayadım

Library Journal

“Gitgide çoğalan tutku, şehvetli iniş çıkışlar –insanı sürpriz bir sona sürükleyen bu hikâyede tümü var *

858,498Konular
982,567Mesajlar
30,316Kullanıcılar
dehadehaSon üye
Üst Alt