iltasyazilim
FD Üye
ya başta derdime müşterek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum hepsinize defalarca benim 6 aylık bir ilişkim vardı ve 1 ay önce bitti çok şey yaşamıştık çok seviyordum neler yasamamıstık ama ailem çok seviyordu o kızı ve şu an bitti başkasıyla beraberim onun ile de bu ayın 7 sinden beri beraberiz fakat bu kız çok bambaşka beni sevmiyor mu acaba 2 haftadır anca beraber olabildik ben ona yanlız kalalım dedim sinemaya gidiyorduk geri çevirdi arkadaslarıyla kafede oturduk sonradan beni takmadan arkadaslarına gitmisler ve içmişler beni takmıyorsun diyorum o da tamamlanmış yeniden olmaz diyor başından çocuk savar gibi bu gun içimde bir bezginlik vardı dedim seni rahatsız eden mi var dedim değil dedi ama biliyorum fakat var ve anlıyorum ama o başkasını seviyor ama mükemmel arkadastık bu kız ile şu anda sevgiliyiz hiç bir şeyim değil diyor fakat şu ana kada çıktıım tüm kızlardan hep trip gördüm sevdiim haLde daima trip daima trip niçin böyle oluyor dersiniz ya çokmu seviyorum :'( veya çok mu layık veriyorum ya bir kızın hayali bu değilmidir zaten ?? SEVGİLİSİ TARAFINDAN ILGI GÖRMEK SEVİLMEK neden böyle olmuyor neden neden :S hep kaybediyorum arkadaslarım çok değerinde verme diyorlar ee :S ben zaten sevmesem birlikte olamıyorum oysa :S mutlaka seviyorum fakat sevmeyerek birlikde olduum da kimse olmadı annemle daima konusurz annem bundan böyle sevme oğlum diyor evet yasım daha 17 lakin benim de hakkım değilmi bundan böyle hoşuna gitmek sevilmek alaka bakmak NE ZAMAN ÇIKICAK BENİM KARŞIMA BENİ SEVEN ya ben BENİ EKSIK SEVSİN AMA DEFALARCA SEVSİN BUNU İSTİYORUM YALNIZCA ALLAHIM DEN BAŞKA NE İSTİYORUM
derdimi bir tek size anlattım bu zamana dek İYİKİ VARSINIZ DOSTLARIM
2019
derdimi bir tek size anlattım bu zamana dek İYİKİ VARSINIZ DOSTLARIM
2019