Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ofke ve Bağış Hakkında Ayetler

0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

O takva sahipleri ki, bollukta da darlıkta da Allah icin harcarlar; ofkelerini yutarlar ve insanları affederler Allah da guzel davranışta bulunanları sever
Ali İmran : 134

Size verilen şey, yalnızca dunya hayatının gecimliğidir Allah'ın yanında bulunanlar ise daha iyi ve daha sureklidir Bu mukafat iman edenler ve Rablerine dayanıp guvenenler icindir
ŞUra : 36

Similar threads

Meşru mudafaa hakkında ayetler Size verilen şey, yalnızca dunya hayatının gecimliğidir Allah'ın yanında bulunanlar ise daha iyi ve daha sureklidir Bu mukafat iman edenler ve Rablerine dayanıp guvenenler icindir ŞUra : 36 Kim zulme uğradıktan sonra hakkını alırsa, artık onlara yapılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ofke İle İlgili Ayetler Ayetler Ofke İle ilgili Ofke Ayetleri Kuranı Kerimde Gecen Ofke İle ilgili Ayetler O (Allah'tan hakkıyla korka)nlar, bollukta ve darlıkta Allah icin harcarlar, ofkelerini yutarlar, insanları affederler Allah iyilik edenleri sever Musa'nın ofkesi gecince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Buyuk gunahlar hakkında ayetler Eğer yasaklandığınız buyuk gunahlardan kacınırsanız, sizin kucuk gunahlarınızı orteriz ve sizi şerefli bir yere sokarız Nisa : 31 Size verilen şey, yalnızca dunya hayatının gecimliğidir Allah'ın yanında bulunanlar ise daha iyi ve daha sureklidir Bu mukafat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Muminlerin vasıfları hakkında ayetler Muminler ancak, Allah anıldığı zaman yurekleri titreyen, kendilerine Allah'ın ayetleri okunduğunda imanlarını artıran ve yalnız Rablerine dayanıp guvenen kimselerdir Enfal : 2 Hatırlayın ki, siz Rabbinizden yardım istiyordunuz O da, ben peşpeşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Muminlerin vasıfları hakkında ayetler Muminler ancak, Allah anıldığı zaman yurekleri titreyen, kendilerine Allah'ın ayetleri okunduğunda imanlarını artıran ve yalnız Rablerine dayanıp guvenen kimselerdir Enfal : 2 Hatırlayın ki, siz Rabbinizden yardım istiyordunuz O da, ben peşpeşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,497Konular
981,905Mesajlar
29,929Kullanıcılar
MuhammedcanSon üye
Üst Alt