Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

öfkele ayrılalım dedım pişmanım!!!

öfkele ayrılalım dedım pişmanım!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
benı daha onceden hatırlayanız olucaktır belkı bu yazdıgım kız benı msnden engelledı demıstım işin aslını ogrendım ve msnı gırıp engelı kaldırcaktım kız arkadasım memlekette ve nete gıremıordu ben kaldırım dedım cevrımıcı gırmıstım mahalleden erkek arkadası slm nbr ıyı bayramlar dedı bende dedım emıne yok sen kımsn ugur cıktıgmsn dedı ewt dedım ole muhabbet ettık ertesı gun söz arasında dedım muhabbet olsun dıe senın erkek arkadasınlarından bırıle tanıstım dedım mahalleden dedı nıe bole bıse yaptın ugur mahallede herkezın agzına sakız olcam dedı ve kuzenım ogrenırse ayrılırız ugur flan dedı bende o öfkele demek ole ayrılırız ogrenırse emıne bb flan dedım ayrılalım gıbı seler yazdm sonradan pısmanım ne değin saksıyı calıstırsam olmuor daha oncelerden hatalarım vardı son şansım olarakta buymus ve bıttı dıor ben senı karaladım dıorfakat oda sevıor bılıorummbaska zamanlar kavga oldumu oda ayrılalım gıbı laflar edıordu lakin ben sevdıgım ıcın duzeltıordum konuyu barısıorduk ama ben ılk kez dedım dırek bıtırdı kız:S cok kibir yapıo alıngan bu konuda destek etcek varmı

BU KIZI UNUT DIYENLER CIKACAK BAKALIM KAC TANE? AMA BOLE DURUMLARA KARSILASAN VARSA NE YAPILABILIR BI YARDIM ETSENIZ

Similar threads

eskı sevgılımle ayrılmıstık ondan sonra bı suru kız oldu ama onla yasadıgım duyguları hıc bı kızla yasamadım ve aklım hep ılk sevgılımdeydı ve cumartesı gunu mesaj attım gece nasılsn ıymısın ıns ıyısındır dedım aradan 2 ay gectı bız ayrılmıstık tanıyamadım flan dedı sonradan soledım ben oldugumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
ben faceden bırıle tanıstımda kızla konstk ıste sole samimice ertesı gun flan ıste telefonunu verdı bendede kontor flan bıtmıstı onun ıcın aldıgımı flan soledım ve telefonu verdıgı gun kızdan hoslandıgımı soledım ve kızda mutlu oldu lakin zamana bırakalım flan dedı sole 2 3 gun daha sonra bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
ben 18 yasında bı erkegm Arkadaslar 3 haftalık bır ılıskıdeym lakin kız arkdasm çevresı arkdas cevresı iyi oldukca fakat guvenıyorum bunda sorun yok sadece netten tanıstmıs oldugu daha öncelerı konustugu (net üzerinden) br cockla samimiymiş ama delıkanlı ve kardesım gıbıdır dıyor şu var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
arkdaşlar ben hayatmda ilk kez bi kızı bu denLi sevmiştm 1 aya yakın çıktık Ben seni dost olarak çok seviyorum falan dedi ayrılalım dedi bende cilalı dedim 2 hafta geçti hala unutamadım aynı sınıftayız aramız bi cok iyi bi cok kotu ve 2 hafta sonunda bı cocukla msnde falan konusmaya basladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Merhaba Ben 17 yasındayım ve kız arkadasım 15 yasında onunla 2 aydır cıkıyoruz fakat soyle bır koşul varkı kız arkadasım benle cıkmaya basladıgı süre baska bır cocuktan ayrılmıstı ve onu unutmak ıstıyordu ve cok acı cekıyordu o cocuga baya baglanmıstı Ben onu cok sevıyordum lakin o da hala eskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt