iltasyazilim
FD Üye
benı daha onceden hatırlayanız olucaktır belkı bu yazdıgım kız benı msnden engelledı demıstım işin aslını ogrendım ve msnı gırıp engelı kaldırcaktım kız arkadasım memlekette ve nete gıremıordu ben kaldırım dedım cevrımıcı gırmıstım mahalleden erkek arkadası slm nbr ıyı bayramlar dedı bende dedım emıne yok sen kımsn ugur cıktıgmsn dedı ewt dedım ole muhabbet ettık ertesı gun söz arasında dedım muhabbet olsun dıe senın erkek arkadasınlarından bırıle tanıstım dedım mahalleden dedı nıe bole bıse yaptın ugur mahallede herkezın agzına sakız olcam dedı ve kuzenım ogrenırse ayrılırız ugur flan dedı bende o öfkele demek ole ayrılırız ogrenırse emıne bb flan dedım ayrılalım gıbı seler yazdm sonradan pısmanım ne değin saksıyı calıstırsam olmuor daha oncelerden hatalarım vardı son şansım olarakta buymus ve bıttı dıor ben senı karaladım dıorfakat oda sevıor bılıorummbaska zamanlar kavga oldumu oda ayrılalım gıbı laflar edıordu lakin ben sevdıgım ıcın duzeltıordum konuyu barısıorduk ama ben ılk kez dedım dırek bıtırdı kız:S cok kibir yapıo alıngan bu konuda destek etcek varmı
BU KIZI UNUT DIYENLER CIKACAK BAKALIM KAC TANE? AMA BOLE DURUMLARA KARSILASAN VARSA NE YAPILABILIR BI YARDIM ETSENIZ
BU KIZI UNUT DIYENLER CIKACAK BAKALIM KAC TANE? AMA BOLE DURUMLARA KARSILASAN VARSA NE YAPILABILIR BI YARDIM ETSENIZ