Şahlanmış Kadınlara Bunları Asla Söylemeyin 1540857 1540857 ofkelikadinlarabunlariaslasoylemeyin5c4dc6236abbeofkelikadinlarabunlariaslasoylemeyin5c4dc6236abbe http:cdnimagesyonjacompicsnewsstresishayatipolemikkadinsaglik Kadınlar ara sıra korkutucu olabilir Özellikle tartıştıysanız ve sizin için gözle görülebilir bir sebep olmadığını ona söylüyorsanız başınıza geleceklere hazır olun! Keza, size kadar zararsız olan ya da hoş olduğunu düşündüğünüz şeyler bile ara sıra kadınları kızdırabilir Peki, erkekler kadınlar sinirliyken neleri söylememeli? Neleri söyleyerek sakinleştirmeli? Yasak ifadeler 1 Sakin olBunu anlatmak kadınları sakinleştirmenin en iyi yolu gibi görünebilir ancak bu yerine tarafından değişken Bir bayan öfkeyle, umutsuzca ya da panikle bağırırken yüzde yüz cevap verecektir Yani siz ona sakinleşmesini söylediğinizde bu onu daha da kızdırabilir Bunun yerine: Bu konuda minimum senin kadar üzgünüm Bunun üstesinden birlikte gelmemize müsade ver Bu söylem ona daha fazla sempatik gelebilir ve rahatlamasına tezgâhtar olabilir 2 Tartışma esnasında Seni seviyorumFilmlerde çoğunlukla çiftler yakınlaştığında, sahilde, hava limanında, tren istasyonunda birbirlerine seni seviyorumderler Hakiki yaşamda aranızda geçen tartışmadan anında sonradan, depresif ve stresli durumlarda seni seviyorumseslenmek böylece dürüst değildir Bunun yerine: 1 Bunun yerine ne demek istediğinizi ve neden bunu söylediğinizi açıklayın2 O yeniden olmayacak3 Kızgınlığı geçtikten sonra, özürünüzün sonunda seni seviyorumdiyebilirsiniz 3Sen bilirsinBu şöyle de bilinir; Gerçekleştirmek istediğin ne olursa olsun benim için iyidir İlişkiler ne yiyeceğiniz, nerede buluşacağınız, çocuğu hangi okula göndereceğiniz gibi seçimlerle doludur Birçok erkek eşini ya da kız arkadaşını Ne dedin, uyarı etmedimderken düşünemez Buna rağmen her erkek onlara, sen bilirsindiyebilir Sonuçta da birbirlerini incittikleri ve görmekdikleri bir dünyada yaşarlar id Bunun yerine: Şüphesiz A ya da B'yi yapardım, C'yi yapacak değin çıldırmadımSen ne düşünüyorsun?diyebilirsiniz Bu onu dinlediğinizi, desteklediğinizi ve kararını etkilememeye çalıştığınızı gösterir 4Evlendiğin zaman benim böyle olduğumu biliyordunAslında bu bizim bilmediğimiz bir gerçektir Aslında doğru içe biliriz oysa bunu benimsemek istemeyiz Karşımızdaki şahısların hoşumuza dışarı giden, harika taraflarlıyla ilgilenirken, bakmak istemediklerimizi görmeyiz Bu sizin hatanız yok! Çocukken kurduğumuz hayalleri erişkin olunca bırakmamış olabiliriz Bir kadına Evlendiğin süre benim böyle olduğumu biliyordundediğinizde yaşamınızın geçmiş ve gelecekte defalarca böyle olacağını söylemiş olursunuz Bu reel olabilir oysa bunu söylemenin daha fantastik yollarını keşfetmelisiniz Çünkü kadınlar bunu ölümün bir parçası gibi görebilir Bunun yerine: Bu benide hayal kırıklığına uğrattı ve düzeltmek için çalışıyorumBu bir yalan ancak herşeyin yoluna girmesini sağlayabilir 5 Susmak Birçok zaman hatalı birşey söylemekten korkabilirsiniz Eğer ağzımı kapalı tutarsam, iyi olacağımdiye düşünebilirsiniz Futbol oyununu düşünün koşturma, çaba yoksa hoşgörü almazsınız Eğer konuşmazsak duygularımızı nereden bileceğiz Bunun yerine: Mücade edin yani duygularınızı karşınızdakine anlatın Bir kadını sakinleştiren sihirli sözcükler neler? Sihirli Sözcükler 1 Bana herşeyi anlatErkeklere genellikle sadece o anki durumla ilgilenirler oysa hikayeyi yeniden dinlemeleri gerekebilir Bu Nedenle herhangi bir tartışmadan sonra sonuca varmadan konu kapanmamış, sorun çözümlenmiş olur 2 öyle güzelsin oysaAnlatmak istediğiniz konuyu konuşurken, yolunuzda birden bire bire gökkuşağı belirdiyse yawni onun yüüznde bir gülümseme keşfettiyseniz bu fırsatı kaçırmayın Birlikte paylaştığınız ufak fakat hoş şeyleir paylaşırken Seni seviyorum ya da böylece güzelsin amaişe yarayabilir 3 Üzgünüm Benim hatamdıOlağan lakin söylemesi epeyce zorlama Çünkü hatalarımızı katiyen kabul etmeyiz Özellikle erkekler cılız görünmek istemezler Karşısındaki kadının saygısını kaybedeceği endişesini taşıyabilirler fakat kesintisiz özür dileyen biri değilseniz bu aslında işe yarayabilir