Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğlum Mujde Verip Gitti

Oğlum Mujde Verip Gitti
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesoglummujdeveripgitti5add1a09e49a8
Bir anne babanın yaşayabileceği en acı ve en caresiz olayın evlat acısı olduğunu yaşayanlar bilir Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın Oğlumun gidişini (hala oldu diyemiyorum) kabullenemiyorum Acı haberi aldığımızda oğlum henuz 10 yaşındaydı O an ve sonrasında oyle caresizdik ki Zamanı durduramıyorduk, her careye ulaşmaya calıştık Sonucta bu beladan kurtulur gibi olduk 2 yıl suren cabalarımız sonucu hastalığı olduğu yere hapsetmiştik Yani sonuca gore yuzde 80 hastalığı yenmiştik, yuzde 20 ise tekrarlama olasılığı vardı Ne yazık ki 1 yıl sonra oğlum, o yuzde 20’lik kısmın icinde yer aldı

Benim icin yaşarken olmek bu olmalıydı Ben bu acıyla yaşamın anlamını kaybettim Oğlum ise başına gelenleri yaşından buyuk bir metanetle karşıladı ya da oyle davranmak zorunda kaldı Her zaman olduğu gibi bizi uzmemek adına dişlerini sıktı Gidişinin hızlandığını hissettiğimizde doktorlarıyla konuşarak eve cıkarmak istedik Odasını kucuk bir hastane haline getirerek izin alabildik Kendi doktorları da bizi her gun ziyaret ederek gerekenleri hic aksatmadan yapılmasını sağlıyorlardı
Odasına yattığında ilk defa olumden bahsetti “Benim odamın bundan sonraki sahibi sarı saclı bir kız olacak baba dediğinde hastalığın etkisiyle bilincini kaybettiğini sandım Oysaki gorunurde hic değişmeyen tek yeri beyniydi Yuzumdeki korku ifadesini goren oğlum yatağına yaklaşmamı istedi Yanına uzanarak başını goğsume yasladım Oğlumla belki de bir daha hic yaşayamayacağımı bildiğim baba oğul sohbetini yapmaya başladık

Neden boyle konuştuğunu sorduğumda kapıyı kontrol ederek “Annem duymasın baba Ben uzun zamandır uykumda bazen de gozum acıkken gideceğim o guzel yeri goruyorum Olmek topraktaki bedenim icin gecerli Yaşayan ruhum cok guzel bir yerde hayata devam edecek Konuşan 13 yaşındaki bir cocuktan ote ergin bir kişilikti sanki Konuşmaya devam etti: “Birkac gundur gittiğim yerde benim kız kardeşim olacağını soyleyen bir varlıkla beraberim Dunyaya yani sizin yanınızda doğmaya hazırlanıyor Halama cok benziyor Sarı saclı, mavi gozlu Bu mujdeyi benim size vermemi istedi Annem henuz bu konuda hazır değil, eğer soylediklerim gercekleşirse adını Buşra (mujde anlamına gelir) koyar mısınız?

Oğlumun soylediklerine o an icin hic hazır değildim Başında yeni yeni cıkmaya başlayan saclarını opup gozlerimden akan yaşları silerek “Sen ne istedin de yapmadım oğlum diye cevap verdim Belki de oğlumla en uzun konuşmamız o gun olmuştu Sonrasında ise her gecen gun oğlum daha da halsizleşip kısa isteklerle bizimle irtibat kurmaya başladı Son gece ise ara ara gozlerini acarak bana baktı ve sadece gozlerimizle konuştuk

Bugun oğlumun gidişinin 7 yılı Kucağımda ise oğlumun olmeden kısa bir sure once geleceğini soylediği ve ismini koyduğu 1 yaşına basacak sarı saclı, mavi gozlu kızım Buşra’yı tutuyorum Oğlumun varlığını ona cok ihtiyac duyduğum ve ozlemini sık sık hissediyorum Bu ozlemimi de mujdesini verdiği kızımın saclarını operek gidermeye calışıyorum Her nerede yaşıyorsa yaşasın oğlum bizim icin hic olmedi​

bu yazıyı okuduktan sonra sizlerle paylaşıp paylaşmamak arasında gidip geldim fakat insan her zaman iyi şeylerle karşılaşmıyor oyle değilmi arada hayatın gercekleride olmalı ki yaşadığımız bu gunlerin kıymetini ve anlamını bilelim sağlımıza şuk redelim istedim bir kez daha Allahın bizlere verdiği nimetlere ve sağlıklı evlatlarımıza şukredelim yazı oyle yorduki beni tam olarak ne yazdığımıda bilemiyorum bir yanlışım oldu ise affedin lutfen
sizlerede belki cok uzucu ve ağır gelebilir fakat okurken inanın gozyaşlarımı tutamadım Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın dermansız dert vermesin en onemlisi evlat acısı yaşatmasın hic kimseye

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt