Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oglum Olsaydi..

Oglum Olsaydi..
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesoglumolsaydi5b06b888a4eb7

Oğlum olsaydı onu askere yollamak istermiydim?Onu uğurlarken vatan sağ olsun dermiydim?
Onu 9 ay karnımda taşıdıktan sonra o saclarını okşayıp onu eğitip onu sevip hayatımı ona adadıktan sonra onu yollarmıydım bu savaşa?
Onu bu kadar severken yollarmıydım onu o cakalların koynuna?
Bilmiyorum
Bildiğim tek şey karşı taraf barışa inanmıyor ve bizim hukumet ve halk bunu anlamıyor
Karşı taraf barış istemiyor
Karşı taraf bizi yalanlarıyla boğuyor
Barış adına bize yalanlar soyluyor
Karşı taraf bizim bayrağımızdan bizim topraklarımızdan bir pay istiyor
Karşı taraf okul ve dil istemiyor
Onlar bizim bayrağımızın altında
barınmak istemiyor
Onlar haritamızı yeniden ciziyor ve onlar kendi bayraklarının resimlerini hazırlıyor
Karşı taraf kendi isteğiyle dağlara kallesce gizleniyor ve bizim 20 yaşındaki cocuklar zorumlu şekilde o dağlara gonderiliyor ve bu aradaki farkı hic birisi anlamıyor
Karşı taraf barış istemiyor karşı taraf bizim memleketi bolmek istiyor ve şu anki hukumet buna izin veriyor

Okadar soylenecek sozlerim varki susuyorumOnlar ve biz demekten bile utanıyorumBiz olmadığımız icin utanıyorumBiz diyemediğim icin utanıyorum ve onlarında annelerine ve babalarına malesef acıyorum

Bayrağımın altında kurtlerin , turklerin, ermenilerin, alevilerin, hıristiyanların cerkezlerin, yahudilerin,lazların benim kardeş halklarımın el ele verip bereberce yaşayamadıkları icin utanıyorum ve cocuklarımızın cesetlerini soyle bayrağa sarılı geldiğini gorunce bir dağa cıkıp avazım cıkana kadar haykırmak istiyorum

Toprak icin kavga edenlerin toprak olacağını neden anlamadığını bir turlu cozemiyorum

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt