Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

oglum para bulduk

oglum para bulduk
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
oglum para bulduk aha parayı buldum lan + o benim kaybettiğim para lan geri ver hadi ordan lan bunu daha yeni keşfettim ben + sayın lidya halkı uzun çalışmalarımız sonucunda söz verdiğimiz gibi parayı bulduk halk : peki ne işe yarayacak kralım artık her şey paralı olacak yol su elektrik ekmek vs vs ahali : kral eben varmı abi benim canım sıkıldı hadi bişiler bulalım ne bulcaz lan ne bilim abi parayı bulalım örneğin bigit ya parayı kim kaybetmişte biz buluyoz allah rızası için bi ekmek parası paramı o ne lan ya bırak gözünün yağını yiyim, ayak yapmadün para diye bişi icat etmişinizoglumparabulduk5c5656ce17e98pngalt :D:D :D:D :D:D olm parayı bulduk sonunda + nerdeymiş ablam dolaba saklamış yorganın altına abi parayi buldum baaaaak olm para dedigin nedir ancak elinin kiri git cabuk yika ellerini yemek yemek hazir +abi bak ne buldum aaa para +hasktrr eksicom  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt