Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

oğlumun bana düşkünlüğü

oğlumun bana düşkünlüğü
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
oğlumun bana düşkünlüğü erkek çocuğun anneye düşkünlüğü çocuğun anneye düşkünlüğü bebeklerin bebeğim bana çok düşkün oğlumun bana ilgisi 2 yaşında oğlum var babasıyla iş sebebiyle ayrıyız şu an izinde geldi fakat oğlum hala alışamadı babasına onlayken bile anneye gidcem,sen git diyo odadan çıkınca ağlıyo gece her zaman beni istiyo offf ya ben napcam ben çalıştığım içinde çocukta bırakıp gideceğim korkusu var çocuğumun psikolojisi altüst oldu  

Similar threads

Bursa'da Belgin Ürkel, boşandığı eşinden olan oğlunun ismi ve soyadını değiştirmek için dava açtı, Ürkel hukuk gayretini 12 yıl sonra kazandı. Belgin Ürkel oğluna kendi soyadını verip, Özgür olan ismini da 'Yağız' olarak değiştirdi. Bursa'da yaşayan Belgin Ürkel, 2006 yılında, 3 aylık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bursa'da Belgin Ürkel, boşandığı eşinden olan oğlunun adı ve soyadını değiştirmek için dava açtı, Ürkel hukuk mücadelesini 12 yıl sonra kazandı. Belgin Ürkel oğluna kendi soyadını verip, Özgür olan adını da 'Yağız' olarak değiştirdi. Bursa'da yaşayan Belgin Ürkel, 2006 yılında, 3 aylık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile çalkantılı bir boşanma süreci geçiren Feyza Aktan, oğlu Kuzey'i, 4. yaş gününde kendisinden kaçırdığını ileri süren eski eşi Özcan Deniz ile yaşadığı çok merak edilenleri anlattı. Feyza Aktan, ünlü oyuncu Özcan Deniz ile 2018 yılında nikah masasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Çalkantılı bir boşanma süreci gerçekleştiren Feyza Aktan ve Özcan Deniz, son olarak Deniz'in tahsis ettiği araç yüzünden davalık olmuştu. Deniz farklı suçlardan yaklaşık 200 bin TL trafik cezası yiyen Aktan'dan aracı "Beni zarar uğrattı" gerekçesini sunarak almak istedi. Feyza Aktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Her canlının rızkını Allahü teâlâ verir Çocuk, ana karnında çalışmaktan âciz olduğu için, göbeğinden ona rızık gönderir Çocuk dünyaya gelince, rızık olarak, anasının göğsünden süt gönderir Bir şey yiyebileceği yaşa gelince de, dişlerini yaratır Çocuğun anababası ölüp, yetim kalırsa, önceden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt