Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğlunun İntiharının Ardından Haber Alınamayan Doktor, Bilinci Kapalı Şekilde Bulundu

Oğlunun İntiharının Ardından Haber Alınamayan Doktor, Bilinci Kapalı Şekilde Bulundu
0
17

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-d4672ec233b9d7b5544a22a1dfaa30de6f9dd7d2.jpg

Aksaray'da evvelki gün 14 yaşındaki oğlunun intihar etmesinin akabinde kayıplara karışan ve saatlerdir kendisinden haber alınamayan hekim Timur Yılmaz, aracında şuuru kapalı biçimde bulundu. Hekimin kaybolmadan evvel toplumsal medyada 'kavuşma vakti' paylaşımı yapması dikkat çekti.

Aksaray'da oğlunun intiharının akabinde toplumsal medya hesabından 'Kavuşma vakti' diye paylaşım yaparak kayıplara karışan hekim baba, sabah erken saatlerde aracında şuuru kapalı olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan hekim baba ağır bakıma alındı. Tabip Yılmaz'ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Çocuğu balkondan atlamış

Evvelki gün 14 yaşındaki K.Y isimli çocuk, girdiği buhran sonucu Taşpazar Mahallesindeki konutlarının 5. katının balkonundan atlayarak intihar etti. Ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılan 14 yaşındaki K.Y burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Korkutan paylaşım

Olayın akabinde K.Y'nin babası Dr. Timur Yılmaz dün sabah saatlerinde toplumsal medya hesabından 'Olmadı, olduramadım, olacak. Kavuşma vakti. Doğduğunda söylemiştim. Seni asla bırakmam' bildirisi paylaşarak Taşpazar Mahallesindeki konutundan çıkarak 68 BD 864 plakalı aracıyla kayıplara karıştı. Paylaşımının akabinde büyük tasa yaşayan yakınları durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. Baba Tabip Timur Yılmaz emniyet, Vilayet Afet Acil Durum Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), 112 Acil Yardım Hizmetleri Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Vilayet Jandarma Komutanlığı ve İl Sıhhat Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde arandı.

Hayati tehlikesi var

Ambulansta birinci müdahalesi yapılan hekim olay yerine yakın olan özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan tabibin, intihar teşebbüsünde bulunmuş olabileceği ihtimali üzerine midesi yıkanarak ağır bakıma alındı. Hekim Timur Yılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis takımları araçta ve olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt