Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğrenci okul numarasını nasıl oğrenebilirim

0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Oğrenci okul numarası cocuğunuzun yada oğrenci sizseniz sizin okula kayıt sırasında verilen numaradır

Okula kayıt olan her oğrencinin mutlaka bir okul numarası bulunmaktadırSisteme giriş yapabilmek icin bu numaranın bilinmesi gerekir Cocuğunuzun kayıtlı olduğu okuldan oğrenebilirsiniz

Similar threads

eokul oğrenci okul numarasını oğrenmek istiyorum oğrenci okul numarası oğrenme Okula kayıt sırasında verilen numaradırHer oğrencinin mutlaka bir okul numarası bulunmaktadır Sisteme giriş yapabilmek icin bu numaranın bilinmesi gerekir Cocuğunuzun kayıtlı olduğu okuldan oğrenebilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Öğrenci mektep numarasını nasıl öğrenebilirim Öğrenci mektep numarası çocuğunuzun yada öğrenci sizseniz sizin okula tescil sırasında bahşedilen numaradır Okula kayıt olan her öğrencinin mutlaka bir mektep numarası bulunmaktadırSisteme giriş olabilmek için bu numaranın bilinmesi gerekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Eokul nedir? Eokul sitesinden nasıl yararlanılır? Eokul sisteminden neler oğrenilir? eOkul Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve ozel ilkoğretim okullarında okuyan oğrencisi bulunan veliler icin hazırlanmıştır Sisteme girildiğinde aşağıdaki bilgiler oğrenilebilir: * Duyurular: Okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
e okul vbs veli bilgilendirme sistemi e okul e okul veli bilgilendirme e okul veli bilgilendirme sistemine giriş veli oğrenci bilgilendirme imageseokulvelibilgilendirmesistemi5ad349518f10d Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu Veli Bilgilendirme Sistemi ile veliler cocuklarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Emektep nedir? Eokul sitesinden nasıl yararlanılır? Emektep sisteminden neler öğrenilir? eMektep Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve özel ilköğretim okullarında okuyan öğrencisi bulunan veliler için hazırlanmıştır Sisteme girildiğinde aşağıdaki bilgiler öğrenilebilir: * Duyurular: Mektep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt