Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğrenci Sözleri

Öğrenci Sözleri
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Öğrenci Sözleri Gülünç çoğunlukla atasözlerinden uyarlamalı anonim sözlerden birazdan bahsedeceğiz meleklerim Bu sözleri araştırırken ansızın öğrencilik yıllarıma gittim2019ogrencisozleri5c5056cb39pngalt :D:D :D:D :D:D Acaba hiç bir şekilde kopya çekmeden öğrencilik yıllarını tamamlayan bir birey varmıdır2019ogrencisozleri5c5056cb39pngalt :D:D :D:D :D:D Hayır var ise bilhassa sitemizde ve üyelerimiz arasında onu tebrik etmek istiyorum Helal olsun seslenmek istiyorum2019ogrencisozleri5c50b82gifalt :dede: :dede: :dede: yaşlandık artık yaşlandıııık hey gidi günler heeeeeel2019ogrencisozleri5c50b82gifalt :dede: :dede: :dede: 2019 Komik Öğrenci Sözleri 1549103872 1549103872 2019ogrencisozleri5c5057a9f02019ogrencisozleri5c5057a9f0 2019ogrencisozleri5c5057a9f0 Benim Aşkın için verdiğim Savaş tarih Derslerindeki Savaşlarla Kıyaslanamaz Aşkım Parmağını Notuna Göre Kaldır Kulak küçüktür lakin öğretmenin ağzını sulandırır2019ogrencisozleri5c5056cb39pngalt :D:D :D:D :D:D çok sayıda kulak çekilmiş birisi olarak bu sözü tutuyorum kızlar2019ogrencisozleri5c50581bc3alt Ben okulu Sen Varsın Diye Seviyorum bebeğim Kopya Veren Arkadaştan Kola Esirgenmez ( Teşvik günlerini bilirsiniz birisi hep çalışkandır ve biz o çalışkana sürekli birşeyler alırız ) Disipline Beraber gittiğin Derslik Arkadaşın Yaşam Arkadaşındır Ak akçe kantin içindir Çek Kopyanın Hasını, Çekme Eylülün Yasını Bana Hocanı Söyle Sana Kaç üzerinden Anekdot Verdiğini Söliyim Üzüm üzüme,öğrenci karneye baka baka morarır Ummadığın Öğretmen 5 Verir Hoca Hocaya Baka Bakar notları Düşürür Yazılıda Bilmemek Değil, Sormamak Ayıptır Borç yiğidin,cetvel öğretmenin kamçısıdır Hocaya Yalakalık yaparsan 5 Yapmazsan Keleş Alırsın Kopya Çekmeyen Burnunu Çeker Hoş Söz öğretmeni yazılıdan caydırır Hocam Sizi Okadar çok Seviyorumki Vereceğiniz Nota Tarafından Sevdim Daha Fazla katlanacak Size2019ogrencisozleri5c50581bc3alt Bilmemek Ayıp Yok, Yeter Ancak Çaktırma Yazılıdan kaçan sözlüye tutulur Öğretmenler gününde Sadece iyi Anekdot veren Hocaların öğretmenle gününü kutlayalım İşleyen Demir Pas Tutmaz, Kopya Çekmeye Çalışan El Gizli Durmaz Sensiz Kalacağıma Devamsızlıktan kalırım Daha iyi İyi Arkadaş Yazılıda Belirli Olur Seni ben Notlarıniçin Değil bana Verdiğin Kopyalar için Sevdim Gülüm Hocaya Senin Değerini Sordum Dünyalara Değer Dedi, Dünya'nın Değerini Sordum Beş Para Etmez Dedi Hacanın Vurduğu yerde Gül Biter Disiplin üzerinizden geçer : ) Liseli Ağlamaz Sil Gözyaşlarını Zaten Ağlasanda Kimse Anlamaz Bugün Disipline benimle birlikte gelicek Ateşli Saatler yaşıcak Arkadaşlar Arıyorum Telaş Yazılıya Kopya Karışır Okulda 3 Şeyi Seviyorum Sen, iyi notlar ve okuldan kaçmaları2019ogrencisozleri5c50581bc3alt Amaçlamak Fazla Eğlencelidir, Canım Eğlenmek istemiyor Mektep Benim için Bir serüven Sende Bu macerada Benimel Yaşa Aşk Ağlatır Sınav Sövdürür Matematikçi inletir Metematik Fizik Kimya Fazla yorma kendini Kalıcaksın Sene Sonunda Sakla Samanı Kazanç Zamanı, Mayıs'ta Okul Kırmanın Bütün Zamanı Bana notunu söyle sana harçlığını söyleyeyim Tarih Matematik Türkçe Halimiz yaş Bu gidişle 2 öğrenci Bir Olunca Dersler Tenefüs Olur ALLAH Sene Sonu Babamın Azabından Korusun benim AMinnnnnnn Öğrenci Öğrenciye Baka Baka 5 Alır Bugün Hasta Olmam Gerekli Yarın Sınav var Öğrenci Yapamadığı Yazılıya Zorlama Der En Güzel Hocam Düşük Anekdot Vermeyen Hocadır Biraz Neşelendirici Biraz Deliyim Güzel Görün Ben Liseliyim Çalışkanın Pekiyisi tembelin Çenesini yorar keşke Bütün Okul Müdürleri Okullardan Teftiş Sistemini Kaldırsa Görmemişin yıldızlı pekiyisi olmuş,çekip yıldızını koparmış Yazılıdan Kaçan Sözlüye Yakalanır Hayatta Kalırsa Senin için okuLda Kalırsam Bu Hoca Yüzünden Kalıcam Çalışkanın pekiyisi tembelin çenesini yorar Bana Kopya Verenin 40 Yıl Kölesi Olurum  

858,462Konular
981,122Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt