Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğrenciler İçin Ders Zili Çaldı

0
132

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

üm öğrenciler için bugün ders zili çaldıGüzel bir yaz tatili sonrasında 16 Eylül Pazartesi günü toplam 17 milyon öğrenci ders başı yaptı3 Ay boyunca yaz tatili yapan öğrencileri saran büyük heyecan bugün yerini mutluluğa bıraktıÖğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşan bilhassa ufak öğrenciler çok mutlu görünüyorlardıOkullarda sabahın erken saatlerde başlayan törenlerle öğrencilerin yeni Eğitim ve Öğretim yılına başlamaları kutlandı Törenlerin ardından sınıflarına geçen öğrenciler 2019 – 2019 Eğitim ve Öğretim yılına başladılar *

Similar threads

Oğrenciler İcin Ders Zili Caldı imagesogrencilericinderszilicaldi5ad10240eb0ef um oğrenciler icin bugun ders zili caldıGuzel bir yaz tatili sonrasında 16 Eylul Pazartesi gunu toplam 17 milyon oğrenci ders başı yaptı3 Ay boyunca yaz tatili yapan oğrencileri saran buyuk heyecan bugun yerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
2019 Okullar Ne Süre Kapanıyor Yarıyıl tatilinin arkasından öğrenciler 2019 yılının 2 dönemi için ders başı yaptılarİkinci dönemin başlamasıyla birlikte aileler ve öğrenciler göre merak edilen soru okulların 2019 yılında ne zaman kapanacağı sorusu 20192019 eğitim öğretim yılı 16 Eylül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Sömestr Bitti Ders Zili Çaldı 15 gün süren sömestr sona erdi çocuklar bugün ders zilinin çalmasıyla ders başı yaptılar15 jurnal bir dinlenmenin arkasında ikinci dönem ders zili çalan çocuklar büyük bir heyecan ve neşe içerisinde ders başı yaptılar3 ay sürecek olan ikinci dönem sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
12 Haziran 2019 Cuma günü sona erecek olan 20192019 eğitim öğretim yılı ile birlikte öğrenciler yeniden 3 aylık bir yaz tatili dönemine girecekler Yoğun bir eğitim öğretim dönemi atlatan öğrenciler yaz tatilini dinlenerek ve eğlenerek geçirecekler ve 20192019 eğitim öğretim yılına bomba gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Okullar Pazartesi Günü Açılıyor Yaz tatili bitti okulların açılmasına yalnızca iki gün kaldı sevgili çocuklar3 Ay süren bir yaz tatili geride kaldı yeni eğitim ve öğretim yılı 16 Eylül Pazartesi günü başlıyorİlk Ders zili Pazartesi günü çalıyor 2019 2019 Eğitim Öğretim yılı Pazartesi günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,496Konular
982,341Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt