Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğrenciler kıyafet serbestisine ne diyor?

0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Tek tip kıyafet uygulamasının kaldırılması yonundeki calışmalar, 1995 yılına kadar uzanıyor Bakanlığın Eğitim Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından 19951996 eğitim oğretim yılında ilk ve orta oğretimde onluk giyilmesi konusunda oğrencilerin, eğitimcilerin, velilerin, eğitim sendikası, dernek ve vakıf temsilcilerinin goruşlerinin de alındığı 6 bin 500 kişi uzerinde anket calışması yapıldı

Calışma icin 7 bolgeden birer il secilerek merkez ve ilcelerinde anket uygulandı

Yaka, kravat ve kurdele takmaktan hoşlanıyor musunuz? sorusunu yanıtlayan oğrencilerden 1 kademede olanlarının yuzde 66'sı, 2 kademedekilerin yuzde 28,5'i ve lisedekilerin yuzde 28,5'i ''evet'' ifadesini secti Buna karşılık, 1 kademe oğrencilerinin yuzde 34'u, 2 kademe oğrencilerinin yuzde 71,6'sı, lise oğrencilerinin de yuzde 71,7'si ''hayır'' yanıtını verdi

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt