Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğrenciler kıyafet serbestisine ne diyor?

Öğrenciler kıyafet serbestisine ne diyor?
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öğrenciler giysi serbestisine ne diyor?

Tek herif kıyafet uygulamasının kaldırılması yönündeki çalışmalar, 1995 yılına değin uzanıyor Bakanlığın Eğitim Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından 19951996 eğitim öğretim yılında birincil ve orta öğretimde önlük giyilmesi konusunda öğrencilerin, eğitimcilerin, velilerin, eğitim sendikası, dernek ve vakıf temsilcilerinin görüşlerinin de alındığı 6 bin 500 kişi üzerinde anket çalışması yapıldı

Egzersiz için 7 bölgeden birer il seçilerek merkez ve ilçelerinde anket uygulandı

Yaka, kravat ve kurdele takmaktan hoşlanıyor musunuz? sorusunu yanıtlayan öğrencilerden 1 kademede olanlarının yüzde 66'sı, 2 kademedekilerin yüzde 28,5'i ve lisedekilerin yüzde 28,5'i ''evet'' ifadesini seçti Buna karşılık, 1 aşama öğrencilerinin yüzde 34'ü, 2 kademe öğrencilerinin yüzde 71,6'sı, lise öğrencilerinin de yüzde 71,7'si ''hayır'' yanıtını verdi *

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt