teknolojiuzmani
FD Üye
Çocuklara sadece eğitim öğretim vermekle hudutlu kalmayan GEO Koleji, onların hayal dünyalarının gelişimi ve içlerindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak için sanatsal çalışmalar düzenlemeye devam ediyor.
Bu kapsamda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda manalı bir aktifliğe imza atan GEO Koleji, Ataşehir Kampusu’nda ressam Tolga Ertem’in önderliğinde öğrencilerle Atatürk portre çalışması gerçekleştirdi. Rengarenk bir yer üzerinde özgürce çalışan öğrenciler Atatürk’ü resmederek bir kere daha andı.
Spontan realizm akımının temsilcisi olan ressam Tolga Ertem, sıra dışı Atatürk portreleriyle isminden kelam ettiriyor. Klasik gerçekliğe çağdaş bir yorum getiren Ertem, doğaçlama tekniğiyle çalıştığı için birbirinin gibisi olmayan Atatürk portreleri ortaya çıkarıyor.
Ertem, “Çalışmalarımla herkese Atatürk sevgisi aşılamaya çalışıyorum. Bu manada GEO Koleji’nin gerçekleştirdiği bu projede yer almaktan büyük memnunluk ve heyecan duyuyorum. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında GEO Koleji’nde yaklaşık 40 öğrenciyle birlikte Ceddimizin portresini yaptık, ortaya eşsiz sonuçlar çıktı” diyor.