Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğrencileri Balonlarla Karşılamıştı: Muharrem Öğretmen Kansere Yenildi

Öğrencileri Balonlarla Karşılamıştı: Muharrem Öğretmen Kansere Yenildi
0
21

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-2f2e1aa2344c29b3956fea1112c0fdc5f396d62f.jpg

Kanser tedavisi gördüğü periyotta öğrencilerinden başka kalan ve 8 ay sonra okula döndüğünde öğrencilerinin duygulandıran sürprizi ile karşılaşan coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, kansere yenik düştü.

2019 yılında kanser teşhisi konulan ve 8 ay boyunca tedavi gören Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, bu periyotta öğrencilerinden farklı kalmıştı. Poyrazoğlu, okuluna döndüğünde öğrencileri tarafından balonlar, konfetiler, alkışlar ve sevgi şovları ile karşılanmıştı.

Görüntü izlenme rekorları kırmıştı

Toplumsal medyada paylaşılan manzaralar tüm Türkiye'yi duygulandırmış, izlenme rekorları kırmıştı. Çok sevdiği öğrencileri ile tekrar bir ortada olacak olmanın verdiği memnunluğu okul yöneticileri, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ile paylaşan Muharrem öğretmen, kanserin öteki organlarına da sirayet etmesi nedeniyle hayatını kaybetti.

İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü'nden taziye bildirisi

Muharrem öğretmenin vefatı nedeniyle Çorlu İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü taziye iletisi yayımladı. Bildiride, “Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmenimiz Muharrem Poyrazoğlu vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim topluluğuna başsağlığı diliyoruz” denildi.

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,029Kullanıcılar
progame443Son üye
Üst Alt