Öğrencileri Motive Edici Sözler öğrenciyi motive edici sözler öğrencileri motive edici sözler ders çalışmaya ders çalışma motivasyon sözleri İnternette rastladığım öğrencileri motive edici sözleri aşağıdaki gibidir Ama, siz kıymetli öğretmenlerimiz de sınıflarınızda kullandığınız motive edici sözleri, tecrübelerinizi burada paylaşırsanız daha yararlı bir paylaşım olacaktır Özel bir dershanenin dış kapısı üzerinde yazıyordu bu sözler ve benim çok hoşuma gitmişti '' Yokuşta akmayan ter , inişte gözyaşı olur '' BAŞARI İSTEDİĞİNİ ELDE ETMEKTİR BAŞARI İÇİN ÇOK ŞEY GEREKLİDİR LAKIN BUNLARIN EN ÖNEMLİSİ KENDİNE GÜVENDİR KARARSIZLIK VE GEÇ KALMA BAŞARISIZLIĞIN ANAHTARIDIR; DERHAL VE DERHAL… YAPABİLECEĞİMİ BİLİYORUM… EVET BİLİYORUM… HİSSEDİYORUM… İSTEKLERİME VE HAYALLERİME ULAŞANA DEĞIN DEVAM EDECEĞİM SİZİN ÖĞRETMENİNİZ OLDUĞUM İÇİN FAZLA ŞANSLIYIM…! BÖYLE BİR SINIFA DERS AÇIKLAMAK BÜYÜK BİR TUTKU…! SİZLERÇOK ÖZEL ÖĞRENCİLERSİNİZ SİZ Benim Kendimi İyi Hissetmemi Sağlıyorsunuz TEŞEKKÜRLER Başaracağınızı biliyordum Siz beni hiç yanıltmadınız Bu sınıfın bütün öğrencileri özeldir Her geçen gün kendinizi yeniliyorsunuz…! Kışın soğuğunu çekmeyen, yazın tadına varamaz Çaba ettiğiniz için kazandınız Bravo! Tebrik ederim “Bilgili insan güneş gibidir Girdiği yeri aydınlatır SİZ DE BİR GÜNEŞSİNİZ Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır Hayatta en büyük ziyafet başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır HER ŞEY SİZİNLE BAŞLAR! ZİRVEDE DAIMA BİR KİŞİYE DAHA YER VARDIR O BIREY SİZSİNİZ BAŞKALARI YAPABİLDİYSE SEN DE YAPARSIN YAPACAĞINA İNANIYORUM BUNLARI DÜŞÜNMEK DERS ÇALIŞMANIZI KOLAYLAŞTIRIR DERS ÇALIŞMAK BAŞARI DERS ÇALIŞMAK SAYGINLIK DERS ÇALIŞMAK DINÇ KIŞILIK DERS ÇALIŞMAK GENEL KÜLTÜR DERS ÇALIŞMAK ÖZGÜVEN DERS ÇALIŞMAK KAZANMAK