Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

öğrencilik hayatı 30 şarkıyla bestelenmiş...

öğrencilik hayatı 30 şarkıyla bestelenmiş...
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
öğrencilik hayatı 30 şarkıyla bestelenmiş 1Mektep işte kuzu kuzu geldim 2Öğrenci ben bir ceviz ağacıyım yunus emre parkında 3Hoca kapı açık arkanı dön ve çık 4Müdür endamın yeter 5Sınıf mecburen mecburen mecburen 6Sıra dostum can dostum 7Ders güneş kadar sıcak yıldızlar dek uzakta 8Tahta yaz tahtaya bır daha 9Zil sen gelmez oldun 10Tenefüs seninle bir dakıka umutlandırıyor beni 11Kantin domates biber batlıcan 12Meren hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge bıdı bıdı bıdı çekirge 13Tuvalet içine soy soy ne hala düştün tuta tuta patlıyacaksın 14Sözlü kadere bak 15Yazılmış gel sen ne çektiğimizi birde bana sor 16Kopya sus sus sus kimseler duymasın 17Sınav soruları ALLAH ALLAH ALLAH (bu nasıl hoşlanmak) 18Not o beni sırtımdan vurdu 19Not Defteri yanıyor yüreğim 20Disiplin hasretinden ölsem kapını çalan olmazdım 21Forma sen aldırma giderim buralardan bir pantolan bir cekett 22Rehberlik servisi dipteyim sondayım depresyondayım 23Geç kağıdı sensiz sabahleyin olmuyor 24Müsade kağıdı ellerımde çicekler kapında sırılsıklam gorursen bırgın şaşma 25Mektep çıkışı sen yookken ne dogan gun ne batan gun umrummda 26Hafta sonu dön çarem 27Yaz tatili seni sevmeyen ölsün 28Test kitabı ben mecburum sana 29Üniversite uzun ince bir yoldayım 30Mezunlar yolcudur abbas bağlasan durmaz özel baskı  

858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt