Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğrendim

Öğrendim
0
230

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Öğrendim Hayatın bana birşeyler öğrettiğini ve bunları yazmam gerektiğini öğrendim Örneğin; İnsanlara kendimi cebren sevdiremeyeceğimi öğrendim Yapabileceğin tek şey sevilebilecek biri olmakGerisi onlara kalmış… İnsanları ne dek düşünürsen düşün, Onların seni o kadar düşünmediklerini öğrendim Ve millet seni ne dek severse sevsin günü geldiklerinde isminden bile dehşet edebildiklerini öğrendim Güven elde edebilmek için yılların gerektiğini,Lakin yoketmek için saniyelerin yettiğini öğrendm Manâlı olanın hayatındaki eşyaların değil,Hayattaki kişilerin olduğunu öğrendim İnsanın kısa bir lahza çekici olabildiğini,Ondan sonradan alışıldığını öğrendm Güzelliğin tek başına beş para etmediğini ise zamanla öğrendik… Insanlar için olayların değil,onların manâlı olduklarını öğrendim İnsanların değişebildiğini öğrendim Herkesin hakkettiği gibi yaşadığını öğrendim Her ne kadar ince kesersen kes,Kestiğinin daima iki yüzü olacağını öğrendm İnsanların birçoğunun hep kaybetmek için yaşadıklarını öğrendim Sevdiğin kişilere sevgi dolu sözler söylemen gerektiğini,Çünkü olur ya bu onları son görüşün olabileceğini öğrendm Her ne dek o çok düşünsen de,yine de gidebileceğini öğrendim Her ne değin o seni fazla düşünse de, gerçi gidebileceğini öğrendim Ve Her ne kadar onu çok düşünsende zamanı geldiğinde seninde gidebileceğini öğrendim Ve gittiğim yeni yerlere önceden bir takım şeyleri götürmemeyi öğrendim Dosta tevazu etmeyi, kibir yapmamayı öğrendim İnsanların kendilerini ak kaşık saymak için kara yalanlar söyleyip, bu yalanlara kendilerini bile inandırabildiklerini öğrendim İnsanların haklı durumdayken kendi sözleri yüzünden haksız duruma düşebildiklerini öğrendim Yılların değilde, acıların bizi büyüttüğünü öğrendim Hep çocuk kalmak isterken kazayla nasılda büyüdüğümü öğrendim Ne dek büyüsemde içimdeki çocuk heyecanının defalarca bi şekilde kaldığını öğrendim Çocukları ise çooook sevdiğimi öğrendim Öğrendiğim bazı şeylerin yanlış olsada beni ben yapan şeyler olduğunu öğrendim İnsanların seni daima hesapsız sevdiğini,Fakat bunu nasıl göstereceklerini bilemediklerini öğrendim Sinirlendiğimde gerçekten buna değse bile asla acımasız olmamam gerektiğini öğrendim Reel dostluğun ve gerçek aşkın arada uzak mesafeler olsa bile büyüdüğünü öğrendm İnsanların şartlanmalar ile aşık olabildiğini ve gerçekten şartlanmalar ile aşık olunamayacağını öğrendim Hayatta zamanın ne manaya geldiğini dedemden öğrendim(ömür bir ikindi vakti dek bile yokmuş… Sigaranın ve Alkolun benden aynı zamanda şuandaki ve gelecekteki ailemdende uzakta olması gerektiğini öğrendim Restleşmelerin ve gururun kurbanı olmuş tatlı aşkların ve dostlukların nasıl ziyan olduğunu öğrendim “Eğer o gün pek olmasaydı bugün ola ki… ve “Keşke… sözlerini kendimden ve bir fazla insandan duydum; insanların pişman olabildiklerini lakin bunu sık sık itiraf edemediklerini öğrendim Eğer pişmansam bunu çekinmeden dile getirmeyi ve insanlardan eğer gerekiyorsa ne olursa olsun için özür dilemem gerektiğini öğrendim Gerçek aşkı bulursam kaybetmemem gerektiğini ikinci bir şansı olmamış insanlardan öğrendim Sözlere değil de hareketlere ve gözlere inanmayı öğrendim Birisinin seni istediğin gibi sevmemesi,Onun seni tüm benliğiyle sevmediği anlamına gelmediğini öğrendm En mutlu olduğum anların sevdiklerimi mutlu edebildiğim anlar olduğunu öğrendim Bir arkadaşın ne dek iyi olursa olsun seni üzeceğini Ve senin gerçi onu affetmen gerektiğini öğrendm Kalbin ne değin kırılmış olursa olsun,Dünyanın senin acılarından dolayı durmayacağını öğrendim Ve kalbin en dek darbe görsede; EN ASİL İNTİKAMINAffetmekolduğunu öğrendim(ama bu kadar asil olmayı daha öğrenemedim,affedemediğim ve affedemeyeceğim şeyler var}) İki kişinin tartışmasının, birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmediğini öğrendim Ve tartışmadıkları zamanda sevdikleri anlamına gelmediğini İki kişinin en ince ayrıntısına kadar aynı olan bir şeye baktıklarında bile Farklı şeyler görebildiklerini öğrendm Seni içten dürüst tanımayan kişilerin, Hayatını birkaç saat içinde değiştirebileceklerini öğrendim Sevginin(!) koca bir yalan olduğunu Sevginin(!) tek reel olduğunu öğrendim Beklemeyi öğrendim, lakin doğru durakta Verebileceğin birşey kalmadığında bile bir arkadaşın ağladığında,Ona destek edebilecek gücü bulabileceğini öğrendim Canımdan daha değerli şeyler olduğunu öğrendim Seni sevenlerin aslında ne kadar kıymetli olduğunu öğrendm İnsanları üzmeden ve duyarlı olarak kendi fikirlerini söylemenin Çok zor olduğunu öğrendim Öğrendim ve öğrenmeye  

858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt