Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğrenme çocukken başlar...

Öğrenme çocukken başlar...
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Öğrenme çocukken başlar İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim!!! DUALARIN GÜCÜNÜ: Yat kalk dua et fakat baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşısında sahilden toplarsın MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ Ben pek diyosam öyledir!!! İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI: Çıkmadan önce pak bi çamaşır giy yolda Allah korusun başına birşey kazanç lekeli çamaşırla etrafa rezil olursunHAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI: Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücemHAYATIN ÇELİŞKİLERLE BATMIŞ OLDUĞUNU: Kapa çeneni ve çorbanı iç !! DAYANIKLI OLMAYI: O ıspanak bitene dek sofradan kalkmak YOK!!! HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI: Şu dağınıklığa bak tanıdık olmayan biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır ABARTMAYI: Sana 500 bin kez söyledim benekli ayakkabılarınla içeri girme diye!! DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ: Babana çekeceğine birazcık bana çekseydin noolurdu OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI: Dinleme bakalim anne sözü dinlemee!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekildiye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi!!!! KISKANMAYI: Dünyada senin annen baban gibi bi aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musunSABIRLI OLMAYI; Baban eve gelsin, sen görürsün'' HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı DIYALOG KURMAYI; Sana bir şey sorduğumda yanıt ver!! Ne söyleyeyim anne? Sus!! Bana yanıtlamak!!! MÜŞTERI BILGİLERİNİ: Gözlerini şaşı yaparken bir gün pek kalıvereceksin OLGUN OLMAYI; Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin GENETIK BİLGİLERİ; Sen de o lanet olası babana çektin BİLGELİĞİ Benim yaşıma gel de anlarsın o vakit V E ADALETİ; Bir gün senin de çocukların olacak İnşallah onlar da sana seninogrenmecocukkenbaslar5c55a13c45c04alt :D Big Grin :D acilen bana yaptıklarını yaparlarogrenmecocukkenbaslar5c55a13c7072egifalt :first: First :first:  

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt