Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğrenme İle İlgili Özlü Sözler

Öğrenme İle İlgili Özlü Sözler
0
80

Similar threads

Twitter Kısa Ve Öz Sözler Twitter Veciz Sözler arıyorum lütfen bana Twitter Veciz Sözler sunun kızlar bekliyorum hoş özlü twitter sözlerinizitwitterozlusozler5c5a189081b2balt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Dünyaca Ünlü Özlü Sözler Dünyaca Meşhur Veciz Sözler nelerdir bana misal ve Dünyaca Meşhur Özlü Sözleri yazarmısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Almanca Özlü Sözler almanca özlü sözler almanca veciz mesajlar almanca hoş sözler Aşağıda vereceğimiz listede birbirinden manalı Almanca kısa ve öz sözler, özlü mesajlar bulacaksınız Bilhassa gurbetçi meleklerimizin hoşuna gideceğini düşündüğümüz bu sözleri sizlerle paylaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Facebook için ingilizce özlü sözler paylaşırmısınız ? Ilk Olarak verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Ben facemde paylaşmak üzere İngilizce veciz sözler arıyorumBirkaç yerde buldum ama beğenmedimSiz asistan olabilirmisiniz bana ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Vicdan İle İlgili Veciz Güzel Sözler Vicdan İle İlgili Özlü Sözler Vicdan Özlü Sözler Ara Sıra ahali hata yapabiliyor ve bir başkasını kırabiliyor, bu bazen vijdansızlığa dek gidebiliyor İşte o zamanlarda, o insanlar için, vijdanını hatırlatacak ve belkide içinizi rahatlatacak, vijdanla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt