Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretim görevlisi, boşanmak isteyen eşini bıçakladı

Öğretim görevlisi, boşanmak isteyen eşini bıçakladı
0
35

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Ogretim%2Dgorevlisi%2Dbosanmak%2Disteyen%2Desini%2Dbicakladi%2D228417%2Ejpg

Üsküdar'da bir üniversitede daire başkanı olan C.İ adlı öğretim görevlisi, kendisinden boşanmak isteyen akademisyen eşi Elif İ.'yi defalarca bıçakladı.

Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, C.İ. gözaltına alındı.

Öğretim görevlisi koca çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, eşinin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Similar threads

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde eğitim için gerekli olan makineler, elektronik gereçler ve tesisat tamiratları için ihale yapıldı. İhaleyi kazanan firmanın yetkilisi A.B., polise üniversitede ihaleler için yetkili olan öğretim vazifelisi Muhammet Zeyni A.'nın kendisinden 300...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Olay, dün sabah 15 Temmuz Mescitli Mahallesi’nde Sakarya Adliyesi’nin karşısındaki kafelerin önünde meydana geldi. Emrullah B., kendisinden boşanmak isteyen, Şeyma B.’ye bıçakla saldırdı. Emrullah B., kaçmaya çalışan Şeyma B.’yi yakalayarak üç yerinden bıçakladı. Etraf bulunanlar, Emrullah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Iğdır'da, 38 yaşındaki Mikail Bekirke, gece istediği yemeği vermeyen 32 yaşındaki eşi Güneş Bekirke'yi, sırtından bıçakladı. Yaralanan 6 çocuk annesi kadın hastanede tedaviye alınırken, Mikail Bekirke tutuklandı. Olay, 19 Şubat'ta, 14 Kasım Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Bu Laf Boşanma Nedeni 'Kısa boylusun' oldu İZMİR Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nde öğretim görevlisi 34 yaşındaki Elif Çağrı Dora, 6 sene dostluk, 2 yıl nişanlılık döneminin gerisinde evlendiği 8 takvim eşi bir yazılım firmasında çalışan 33 yaşındaki Erem Dora'nın, kendisini beğenmeyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Bartın’dan, nazaran 2 gün evvel tutuklu olduğu cezaevinden isimli denetim kararı ile çıkan Metin Ar (49) isimli şahıs, bir müddettir başka yaşadığı ve kendisinden boşanmak isteyen eşi Dilek Ar’ı (33) takibe aldı. Hendekyanı Caddesi Ulus Durağı mevkisinde Metin Ar, bayanın yolunu kesti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt