Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

oğretim yılına hazırlık odeneği kac lira

oğretim yılına hazırlık odeneği kac lira
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
oğretim yılına hazırlık odeneği kac para
oğretim yılına hazırlık odeneği ne kadar

oğretim yılına hazırlık odeneği

Bakan Dincer, ''Oğretim Yılına Hazırlık Odeneği'' konulu yayımladığı genelgede, 6091 sayılı 2019 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanununa ekli ''K'' cetvelinde ''657 sayılı Kanunun ek 32 maddesi uyarınca verileceK oğretim yılına hazırlık odeneği Bakanlar Kurulu kararı aranmaksızın 570 TL olarak odenir Bu odeme oğretim yılının başladığı aydan sonra ve birinci donem ders yılının sonundan once goreve başlayanlara yuzde 75'i, birinci donem ders yılından sonra ve ikinci donem ders yılının sona ermesinden once goreve başlayanlara ise yuzde 50'si oranında yapılır'' hukmunun 1 Ocak 2019 tarihinden gecerli olmak uzere yururluğe girdiğini anımsattı

Similar threads

Oğretmenlere kırtasiye yardımı ne kadar Kırtasiye yardımı 20192019 Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, eğitim oğretim hizmetleri sınıfına dahil oğretmen unvanlı kadrolarda gorevli olup, fiilen oğretmenlik yapanlara 570 TL '' oğretim yılına hazırlık odeneği ''nin 19 Eylul Pazartesi gununden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
2019 Eğitim Odeneği ne kadar 20192019 Eğitim Odeneği ne zaman odenecek 2019 Eğitim Odeneği 657 sayılı Kanunun ek 32 ncı maddesi uyarınca verilecek oğretim yılına hazırlık odeneği 570 Turk Lirası olarak odenir Buodeme: Oğretim yılının başladığı aydan sonra ve birinci donem ders yılının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
2019 Eğitim Oğretim Odeneği Ne Zaman Odenecek 20192019 Eğitim Oğretim Yılında 570 TL eğitim – oğretim tazminatı odenecek Butun Eğitim sendiklarının ortak mucadelesi olan eğitim oğretim tazminatının butun eğitim calışanlarına bir maaş tutarında odenmesi cabası bu yılda bir sonuc vermedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
imagesyeniatananogretmenlerindikkatine5af9fbc603fa8 Şubat 2019 doneminde atanan oğretmenlerin dikkatine! 2019 şubatta yeni atanan oğretmenlerin ilk maaşı ve oğretim yılına hazırlık odeneğine ilişkin detaylar acıklandıYeni atanan oğretmenler yıl başında verilen eğitimoğretime hazırlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
öğretim yılına hazırlık ödeneği kaç para öğretim yılına hazırlık ödeneği ne değin öğretim yılına hazırlık ödeneği Bakan Dinçer, ''Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği'' konulu yayımladığı genelgede, 6091 sayılı 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununa ekli ''K'' cetvelinde ''657 sayılı Kanunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,598Mesajlar
29,701Kullanıcılar
quanexSon üye
Üst Alt