Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretmen Atama Sonuçları 3 Şubat

Öğretmen Atama Sonuçları 3 Şubat
0
81

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
meb öğretmen atamaları 2019 şubat

Hoca Görev Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak
3 Şubat 2019 Öğretmen Atama Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak

Milli Eğitim Bakanlığı kadar 3 Şubat 2019 tarihi itibariyle 17 bin kadrolu hoca ataması gerçekleştiriliyor 2019 Şubat Hoca Atama Kılavuzu Yayınlandı Tıkla İndir

Milli Eğitim bakanlığı 17 bin kadrolu hoca alımına dair, seçim edilebilecek mektep listesini yayımladı

Dosyayı indirmek için tıklayınız

Öğretmenlik İçin Başvuru Formu ve Tahsis Kılavuzu (Şubat 2019)

ATAMA SONUÇLARINA VARMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ulusal Eğitim bakanlığı 17 bin kadrolu öğretmen alımına dair, tercih edilebilecek okul listesini yayımladı

Dosyayı indirmek için tıklayınız *

Similar threads

Hoca Atamaları 2019 2019 Şubat Öğretmen Atamaları Öğretmen adayları, dilekçe şartlarının ve seçim işlemlerinin düzenlendiği Öğretmenlik İçin Ödev ve Dilekçe Kılavuzuna bakanlığın internet sitesinden ulaşabilecek Ulusal Eğitim Bakanlığı göre 3 Şubat 2019 tarihi itibariyle 17 bin kadrolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
9 bin 820 hoca atandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 10 bin kadroya 9 bin 820 hoca atadı Öğretmen atamaları dolayısıyla MEB Başöğretmen Salonunda merasim düzenlendi Ödev sonuçlarını öğrenmek için tıklayın! Törende konuşan Mili Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, eğitim sistemine giren her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
4 Haziran 2010 Öğretmen Atamaları Sonuçları 2010 Hoca adaylarının heyecanla beklediği atamalar 4 Haziranda yapılacaktır MEB'den yapılan yazılı açıklamaya kadar; ''Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarımıza 10000 kadrolu öğretmen ataması 4 Haziran 2010 tarihinde yapılacaktır Bu atamalara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
MEB 30 bin kadrolu hoca ataması Haziran 2019 Ulusal Eğitim Bakanlığı, 2019 Haziran döneminde 30 bin kadrolu öğretmen ataması yapacak Başvurular 12 26 Mayıs tarihleri arasında alınacak, kontejanlar 11 Mayıs tarihine değin açıklanacak, atanan öğretmenler ise 1 Eylül'de göreve başlayacaklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
1 Haziran Hoca Atamaları, 1 Haziran 2019 Öğretmen Tayin Kılavuzui 1 Haziran Öğretmen Ataması 2019 Ulusal Eğitim Bakanlığı 1 Haziran 2019 de yapılacak öğretmen atamaları için kullanım ve atama kılavuzunu yayınladı MEB Öğretmenlerin Tahsis ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt