Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğretmen Atamaları Sonucları

Oğretmen Atamaları Sonucları
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Oğretmen Atamaları Sonucları 10 Eylul

MEB Oğretmen Atamaları Sonucları 10 Eylul 2019

2019 Eylul Donemi Oğretmen Atama başvuruları bugun başladı2019 Eylul Donemi Oğretmen Atamaları bugun tarihinde yapılacak2019 Eylul Oğretmen atamalarıyla ilgili MEB yazılı bir duyuru yayınladı

Milli Eğitim Bakanlığı Resmi eğitim kurumlarının oğretmen ihtiyacını karşılamak uzere ilk atama yoluyla 40000 kadrolu oğretmen ataması yapılacaktırAtamalar Milli Eğitim Bakanlığı'nda duzenlenecek torenle gercekleştirilecek Adaylar sonuclarını atama işlemleri tamamlandıktan sonra bakanlığın internet sitesinden oğrenebilecek

Atanan oğretmenler, 11 Eylul tarihinden itibaren gorevlerine başlayacak; 1216 Eylul tarihleri arasında da uyum eğitimine alınacaklarOğretmen Atamaları sonuclarını Milli Eğitim Bakanlığının Resmi İnternet Sitesinden oğrenebilecekler

2019 Oğretmen Atama Başvuru işlemleri sayfasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz

MEB Oğretmen Atamaları Sonucları

Similar threads

2019 Kadrolu oğretmen ağustos atamaları 11 bin 544 oğretmen atanacak, Kadrolu oğretmen atamaları ağustos 2019 MEB 11 bin 544 oğretmen atayacak Milli Eğitim Bakanlığı Ağustos ayında 11 bin 544 kadrolu oğretmen ataması yapacakMeb,ağustos 2019 de 11 bin 544 oğretmen ataması yapacaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Eylul 2019 MEB Oğretmen Atama Başvurusu ve Tarihleri Oğretmen Atama Başvurusu ve Tarihleri Eylul 2019 Oğretmen adaylarının 4 gozle beklediği atama tarihleri belli oldu MEBden yapılan acıklamaya gore 40 bin oğretmenin ataması icin başvuruları 3 Eylul de başlayacak İnternetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
2019 Ağustos Oğretmen Atama son durum ağustos oğretmen atamaları 2019 2019 Ağustos Oğretmen Atama Kılavuzu bugun yayınlanıyorMilli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan acıklamada, bakanlığa bağlı resmi eğitim kurumlarının oğretmen ihtiyacını karşılamak icin Maliye Bakanlığınca MEB'e 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
MEB Oğretmen Atama Kılavuzu Yayımlandı MEB Oğretmen Atama Kılavuzu 2019 Milli Eğitim Bakanlığı oğretmen atama kılavuzunu sitesinde yayınladı Milli Eğitim Bakanlığı 20192 oğretmenliğe başvuru ve atama kılavuz unu yayımladı En cok merak edilen konu hangi branşa kac oğretmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
2019 Oğretmen Atamaları Ağustos meb oğretmen atamaları ağustos 2019 MEB (Milli Eğitim Bakanlığı), Ağustos ayında atanamayan oğretmenlere mujde verdi Bakan Omer Dincer, Yeni bir kadro kanunu cıkacak zaman icerisinde, 2019 yılındaki esas oğretmen alımımızı Ağustos ayında yapacağız diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,321Kullanıcılar
Ahmet 321#Son üye
Üst Alt