Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmen Atamaları Tarihleri

Öğretmen Atamaları Tarihleri
0
145

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
2019 Hoca Atamaları Tarihleri

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ’nın imzasını taşıyan öğretmen atamaları ile ilgili yazı bütün valiliklere gönderildi Gönderilen yazının içeriğinden anlaşıldığı üzere öğretmen atamaları, yer değişim tarihleri şöyle…

Öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe yan ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne ast yer değişiklikleri Haziran ve Temmuz aylarında,

Bölge değişikliği işlemleri Temmuz ayında,

Özür durumundan yer değişim işlemleri 15 Temmuz 5 Ağustostarihlerinde,

Ilk atamalar ise 1629 Ağustos tarihlerinde yapılacak *

Similar threads

2019 Hoca Ödev Bilgileri 2019 hoca atamaları hoca atamaları 2019 Sevgili melekler, 2019 öpğretmen atamaları ile ilgili açıklamayı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı yaptı Ulusal Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın imzasını taşıyan hoca atamaları ile ilgili yazı bütün valiliklere gönderildi Gönderilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
2019 Oğretmen Atamaları Tarihleri images2019ogretmenatamalaritarihleri5ad100ab4edb7 Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın imzasını taşıyan oğretmen atamaları ile ilgili yazı tum valiliklere gonderildi Gonderilen yazının iceriğinden anlaşıldığı uzere oğretmen atamaları, yer değiştirme tarihleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
4 Haziran 2010 Öğretmen Atamaları Sonuçları 2010 Hoca adaylarının heyecanla beklediği atamalar 4 Haziranda yapılacaktır MEB'den yapılan yazılı açıklamaya kadar; ''Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarımıza 10000 kadrolu öğretmen ataması 4 Haziran 2010 tarihinde yapılacaktır Bu atamalara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
1 Haziran Hoca Atamaları, 1 Haziran 2019 Öğretmen Tayin Kılavuzui 1 Haziran Öğretmen Ataması 2019 Ulusal Eğitim Bakanlığı 1 Haziran 2019 de yapılacak öğretmen atamaları için kullanım ve atama kılavuzunu yayınladı MEB Öğretmenlerin Tahsis ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
26 Ağustos Öğretmen Tayin Sonuçları Hoca Atamaları 26 Ağustos Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB), 11 bin 475 kadroya hoca atadı Hoca atamaları dolayısıyla Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in de katılımıyla MEB Başöğretmen Salonu'nda tören düzenlendi Törende konuşan MEB Personel Genel Müdürü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,345Kullanıcılar
ekselans55Son üye
Üst Alt