Oğretmen ile ilgili fıkralar
Oğretmen fıkraları kısa
Matematik oğretmeni ilkokul cocuklarına sormuş :
Ağacta 5 kus varBirini vurdum kac kaldı
Ahmet hemen :
Hic kalmazCunku sesten hepsi ucar, demiş
oğretmeni bunun uzerine :
Olmaz oyle şey, diye cevap vermiş
Burası matematik dersi5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır Ama duşunuş bicimini beğendim
Ahmet fena halde hırslanmış :
Bende bir şey sorabilir miyim oğretmenim, demiş
Sor bakalım
3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyorBunlardan hangisi evli
Oğretmen kızarıp bozarmışSonunda :
Bilemem, demiş Emen mi?
Ahmet cevabi yapıştırmış :
Yoo, parmağında alyansı olanAma duşunuş biciminizi beğendim
oğretmen murat'ı tahtaya kaldırıp işlem sormuş:
şimdi buraya artımı yoksa eksimi gelmeli?
cocuk işaretin ne olduğunu kestirememiş arka sıralardan eksi diye kısık sesle biri seslenince eksi koymuş
oğretmen sormuş:
bu ekside nerden geldi?
cocuk alaycı bir gulumsemeyle
arka sıradan oğretmenim demiş
oretmen
cocuklar derslerinizi yaptınız mı?demiş
cocuk demiş ki
oğretmenim insanlar yapmadıkları şeylerden suclanır mı demiş
oğretmen
hayır diye yanıt vermiş
cocuk
oh be tamam demiş
oğretmen ne oldu niye sordun demiş
cocuk
odevimi yapmadımda ondan demiş
bir gun oğretmen aliyi tahtaya kaldırmışali bir tane cumle yaz bakalım demişali cumle yazmayı bilmiyormuşoğretmeni eve gidince 4 cumleyazıp yarın bana okuyacaksın demiş
ali babasına gitmiş,babası mac seyrediyormuşbabacıgım bana cumle soylermisin demişmacta karşı takım gol atınca babası vay eşoleşek vay demişali cumleyi yazmışanesine gitmiş annesi sana yağ arıyormuş,sana sana demişablasına gitmiş, ablası sesevgilisiyle telefonda konuşuyormusbugun gelemem şekerim randevum var demişabisine gitmiş abisi volkmen dinliyormuşvolkmenin pili bitmişabisi pili bitti pili bitti demişali bu cumlelerin hepsini yazmışyarın olmuşoğretmene gitmişvay eşoleşek vay demiş oğretmeni bana mı dedin demiş sana sana demiş yuru mudure gidiyoruz demiş oğretmenibugun gelemem şekerim randevum var demişalimudure giderken oğretmen kapının eşiğine takılmışpili bitti pili bitti demiş ali
Oğretmen fıkraları kısa
Matematik oğretmeni ilkokul cocuklarına sormuş :
Ağacta 5 kus varBirini vurdum kac kaldı
Ahmet hemen :
Hic kalmazCunku sesten hepsi ucar, demiş
oğretmeni bunun uzerine :
Olmaz oyle şey, diye cevap vermiş
Burası matematik dersi5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır Ama duşunuş bicimini beğendim
Ahmet fena halde hırslanmış :
Bende bir şey sorabilir miyim oğretmenim, demiş
Sor bakalım
3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyorBunlardan hangisi evli
Oğretmen kızarıp bozarmışSonunda :
Bilemem, demiş Emen mi?
Ahmet cevabi yapıştırmış :
Yoo, parmağında alyansı olanAma duşunuş biciminizi beğendim
oğretmen murat'ı tahtaya kaldırıp işlem sormuş:
şimdi buraya artımı yoksa eksimi gelmeli?
cocuk işaretin ne olduğunu kestirememiş arka sıralardan eksi diye kısık sesle biri seslenince eksi koymuş
oğretmen sormuş:
bu ekside nerden geldi?
cocuk alaycı bir gulumsemeyle
arka sıradan oğretmenim demiş
oretmen
cocuklar derslerinizi yaptınız mı?demiş
cocuk demiş ki
oğretmenim insanlar yapmadıkları şeylerden suclanır mı demiş
oğretmen
hayır diye yanıt vermiş
cocuk
oh be tamam demiş
oğretmen ne oldu niye sordun demiş
cocuk
odevimi yapmadımda ondan demiş
bir gun oğretmen aliyi tahtaya kaldırmışali bir tane cumle yaz bakalım demişali cumle yazmayı bilmiyormuşoğretmeni eve gidince 4 cumleyazıp yarın bana okuyacaksın demiş
ali babasına gitmiş,babası mac seyrediyormuşbabacıgım bana cumle soylermisin demişmacta karşı takım gol atınca babası vay eşoleşek vay demişali cumleyi yazmışanesine gitmiş annesi sana yağ arıyormuş,sana sana demişablasına gitmiş, ablası sesevgilisiyle telefonda konuşuyormusbugun gelemem şekerim randevum var demişabisine gitmiş abisi volkmen dinliyormuşvolkmenin pili bitmişabisi pili bitti pili bitti demişali bu cumlelerin hepsini yazmışyarın olmuşoğretmene gitmişvay eşoleşek vay demiş oğretmeni bana mı dedin demiş sana sana demiş yuru mudure gidiyoruz demiş oğretmenibugun gelemem şekerim randevum var demişalimudure giderken oğretmen kapının eşiğine takılmışpili bitti pili bitti demiş ali
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.