Ögretmen gaflarina bakin bayan bir tarih hocasi (başlıca bayarlar zaten); cocuklar kapatin su pencereyi, bacaklarimin arasinda firtinalar kopuyor (staberinde, 01062000 22:30) yazili kagitlarini sinifa dagitmak hakkinda konu$lahza ta$ gibi de bi bayan ogretmen : cocuklar susarsaniz hepinize vericem (derken siniftan cit cikmaz) (gaahl, 01062000 22:37 ~ 05072002 10:33) ogrenciler sinifta azmi$ birbirlerine tebe$ir atmak suretiyle tebe$ir sava$i yapmaktadirlar hoca: bi daha kim tebe$ir atarsa ona attigi yeri yalatacam derken tum tebe$irler siniftaki en guzel hatunun ustune yagmaya ba$lar (gaahl, 01062000 22:39) sene 1991, körfez savaşı devam etmektedir matematik dersinde cümbür cemaat her zaman bir ağızdan skut* ve patriot füzelerinden bahsetmektedir şamata yüzünden aniden sabrı taşan hanımefendi matematik öğretmeni hışımla öğrencilere döner ve avazı çıktığı kadar bağırır: capslock bırakın saddamın füzelerini de benim füzelerime bakın! capslock sınıf * (bitter, 24012002 14:36) mimarlik bolumunde henuz birinci sinifken 2 hafta yapi dersinde teorik on veri verilmektedir sarisin nazik bir hatun betonarme yapilardan once betonu anlatmayi uygun gorur iceriginden daha sonra hazirlanisina kazanç sira ve su sozle butun studyo yerlere yatar: karistirilmasi icin de bayan arkadaslar bilirler, vibratorler kullanilir (charming, 26052002 23:59) dersten izinli olarak ayrılan öğrencinin sınıfta sürekli birşeyler unutup sınıfa girmesine kızan tarih hocası kızar ve çıkacaksan çık çıkmayacaksan kıç! derslik dağılır (nocturnal, 23062003 05:13) aal yılları, kurtarma sözlüsü, orta ihtiyar güzel ve evli coğrafya öğretmeni kürşat'a seslenirken kürtaj, sen gel bakiim der sınıf yarılır (bigbrother, 02052004 12:52) andaval bir biyoloji hocası; aids bildiğiniz gibi cinsel bir hastalıktır,ilk olarak maymunda görülmüştür, maymundan insana geçmiştir iç sesler: hangi abazaymış hocam o maymunu götüren (zaferbey, 11092004 02:01) çukurova şiveli fizik hocamızın yaza girerken dersten bayan ögrencilere bi nebze olsun moral belirlemek nedeniyle; çocuklar defalarca birlikte piknige gidek ne dersiniz? evet hocam çok hoş moral falan olur hani evet ya!top oynayak,,karpuz alak,yarak,yiyek ?!?! puhaaa* (bkz: silifke anadolu lisesi) (bkz: mustafa çerçi) (zepprize, 11092004 22:39 ~ 01022006 16:5 tarih dersi sınıftan kimse zavallı hocayı dinlememekte hoca da bundan böyle yaşlanmış, aralıksız dili sürçmekte**** sinirlenince daha beter gaflar yapıyor haliyle birden sinirle bağırır: birazcık geberir misiniz! derslik önce bir duraksar, peşinde yerlerde sürünür bu sırada hoca meramını anlatmaya çalışmaya devam etmektedir: eeyani biraz sussanız geberir misiniz diyecektim (lost dreamer, 10042005 12:23) siniftaki kargasayi bastirmak adina tehditte bulunmaya calisan ogretmen: bundan daha sonra her cuma habersiz quiz yapicam! (valek, 20082005 17:20) hoca tahtaya bir şeyler yazmaya çalışırken bir anda arkasına döner ve birbirlerine gülerek tokat atmakta olan iki kişiyi görür oeh oha artık! evladım burası hayvanat çiftliği mi? ha? hayvanlar bahçesi mi? hocam? beynimi yediniz beynimi (atrin, 21102004 16:30) konusmakta sakinca gormeyen kendini bilmez ogrenciye: evladim, agzina bok girsin e mi? bunun uzerine gulen ogrencilere: manda derili herifler! (assassin, 21102004 17:26) torende ogrenciler kendisini dinlemeyince ama hicbir zaman dinlemedik, deliren mektep mudurumuzun firil firil gozleriyle ve yer yer kizarmis yuzuyle sizinbeeeeeeyninizdeporopleymvardiyen sozleri halen kulaklarimda cinlamakta tebessümle aniyorum (sourfaced, 21102004 17:28 ~ 28112005 21:50) final dersanelerinde ogretmenlik yapan saçsız kafali x hocaya ogrenciler sorar hocam sizin kafanizda niçin sac değil ogretmen cevapalar kafamda yok lakin baska yerimde cok, gormek ister misiniz? ogrenciler ?!!?!?!? zevzekcom