Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmen Konulu Kompozisyon

Öğretmen Konulu Kompozisyon
0
415

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öğretmen ile ilgili komposizyon
Hoca hakkında komposizyon
Öğretmenler günü komposizyon örnekleri

ÖĞRETMENİM

Siz bugün benden çok uzak sonsuzluk yolunda ağır ağır ilerlerken, koyu karanlık kalbimi tümüyle kaplayan büyük gölgeniz olduğu yerde hiç kıpırdamadan öylece kalıyor
Siz geçimsiz bir çocuğu şefkat batmış tatlı bir sesle, tatlı bir gülümsemeyle okşarken, ben sizi üzüldüğüm için unutmaktayım
Okula girdiğim birincil günden, sizden ayrıldığım güne kadar öğrendiklerimin bana bugün sahip olduğum şekli verdiğine inanırım Siz bana Hayır, hayır hepimize hayatın sözlük anlamı haricen da bir kasıt taşıdığım öğrettiniz Güneşin yalnızca parlak sarı olmadığım, daha pek çok rengi olduğunu da söylediniz O gün gözlerimiz tecrübesizde zihnimizdeki kayalıklar da çok sarp; söylediklerinizi dinleyip anlayamadık Oysa bugün çok iyi anlıyorum Size minnet duyuyorum Eğer o öğütleri, beni yaşam yolunda deneyimli kılacak bilgileri öğrenmeseydim, hayatın gül bahçesindeki dikenlere takılır kalırdım
Bizleri yarının ışıklandırılmış günlerinin meşaleleri olarak yetiştirdiniz Bize Vatanın, Milletin, Bayrağınkandan, içtenlikle üstün olduğunu, Dinin, Namusun, Ülkününher ne pahasına olursa olsun korunması gerektiğini anlattınız
Hep söylerdiniz: Ben bir ağacım, siz de benim meyvelerimsiniz Siz olgun, yardımsever meyveler olun Irk sizi toplasın Vatana yarayın
Yarayacağız, yarayacağız Bu vatanda her derde şifa olacağız
Elimizden geldiğince size olan minnet borcumuzu ödemeğe çalışacağız Sonsuzluktan bizi izlerken size kibir duyurabilirsek ne mutlu bize
Kalbimizde yaşayacaksınız Güneş severken toprağı,
Işıkları canlı,ışıkları gururlu, ışıkları yarından umutlu Tıpkı sevinçten üzgün Öğretmenim gibi

Nalan Yıldız *

858,497Konular
982,009Mesajlar
29,991Kullanıcılar
bazousSon üye
Üst Alt