Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oğretmen Konulu Sozler

Oğretmen Konulu Sozler
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Oğretmenler Gunu Konulu Ozlu Sozler
Oğretmenler Gunu ile İlgili Ozlu Sozler
Oğretmenlerle ilgili Ozlu Sozler

* Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak oğretmenlerdir

* Dunyanın her yanında oğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve en değerli varlığıdır

* Oğretmen bir sanatkardır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da bicim verir

* Oğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır

* Gelecek genclerin, gencler ise oğretmenlerin eseridir

* Oğretmen, gecmişin oğreticisi, geleceğin kurucusudur

* Toplumların uygarlık duzeyi, oğretmene verdiği değerle olculur

* Geleceğin guvencesi eğitime, eğitim ise oğretmene dayalıdır

* Dunyada her şeye kıymet bicilebilir Ama oğretmenin eserine kıymet bicilemez (Socrates)

* Yeryuzunde oğretmenlikten daha onurlu bir tanımıyorum (Diyojen)

* Yeryuzunde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla oğretmenlerin elindedir Eğitim demek, vucutta ve ruhtaki guzelliği ve mukemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir (Eflatun)

* Oğretmenlik bir sanat işidir Sanatcı gecim sıkıntısı cekerse, ondan yaratıcılık beklenemez (İNOzgur)

Similar threads

24 kasım ile ilgili guzel sozler, Geleceğin guvencesi eğitime, eğitim ise oğretmene dayalıdır Dunyada her şeye kıymet bicilebilir Ama oğretmenin eserine kıymet bicilemez (Socrates) Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak oğretmenlerdir Dunyanın her yanında oğretmenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Oğretmenler Gunu Ozlu Sozler, Oğretmenlik bir sanat işidir Sanatcı gecim sıkıntısı cekerse, ondan yaratıcılık beklenemez (İNOzgur) imagesogretmenlergunuileilgiliozlusozler5ad939bd1e4a4 Yeryuzunde oğretmenlikten daha onurlu bir tanımıyorum (Diyojen) Yeryuzunde barışı sağlayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Oğretmenler ile ilgili sozler Oğretmenlikle ilgili sozler Oğretmenler ile ilgili soylenmiş sozler Oğretmenlik uzerine guzel sozler •Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta oğretmenden sonra gelir (Ataturk) • Heykeltıraş mermere ne ise; oğretmen de cocuğa odur (Addison) • İyi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Oğretmenlerle ilgili Guzel Sozler Oğretmene Ozel Sozler Oğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hur, vicdanı hur, irfanı hur nesiller ister (Ataturk) Oğretmen bir kandile benzer, kendini tuketerek başkalarına ışık verir (Ataturk) Oğretmenlik mesleklerin en az kazanc getireni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Oğretmenle İlgili Ozlu Sozler, Oğretmenler İlgili Ozlu Sozler, Ozlu Sozler Oğretmen Dunyada her şeye kıymet bicilebilir Ama oğretmenin eserine kıymet bicilemez ( Socrates ) Bir oğretmen ebediyete hukmeden insandır Tesirlerinin nerede biteceği asla bilinmez ( Henry Adams ) İyi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt