Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretmen Maaş Sistemi Değişiyor

Öğretmen Maaş Sistemi Değişiyor
0
131

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Öğretmen Ücret Sistemi Değişiyor

Öğretmenlerin Maaş sistemlerinin değişmesini öngeren yeni programda Öğretmenlerin ekonomik durumlarını yakından ilgilendiriyorYeni Ücret sisteminin habercisi olarak gösterilen tedbir 10 maddesi Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor büyük önem taşıyor

Bu madde uyarınca deneyimli öğretmenlerin dezavantajlı bölgelerde ve okullarda uzun süreli çalışmasının özendirilmesi nedeniyle öğretmenlik mesleğinin kariyer basamakları yeniden belirlenecek ve Öğretmenlere devir yaptıklaır yerlere tarafından Farklılaştırılmış ücret ödenecekBu yeni sistem tamamen Öğretmenlik mesleğinin kariyer basamakları yeniden belirlenecekDeneyimli ve kaliteli öğretmenlerin dezavantajlı bölgelerde ve okullarda uzun süreli çalışmasını tedarik olabilmek için bu bambaşka ücret ödeme modelinin uygulaması yapıalcak
Güneydoğu ve Doğu başta almak üzere dezavantajlı bölgelerde bu ücret farkının uygulanması bekleniyorAyrıca kariyer sisteminde de değişiklikler yapılabilecek *

Similar threads

Oğretmen Maaş Sistemi Değişiyor imagesogretmenmaassistemidegisiyor5ad103245f250 Oğretmenlerin Maaş sistemlerinin değişmesini ongeren yeni programda Oğretmenlerin ekonomik durumlarını yakından ilgilendiriyorYeni Maaş sisteminin habercisi olarak gosterilen tedbir 10 maddesi Oğretmenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Gürhan ADANA / Yenişehir Memleket (BURSA İGFA) - Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Eğitim-Sen'e bağlı üyeler Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili basın açıklaması yaptı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki açıklamayı Eğitim-Sen Yenişehir İlçe Temsilcisi Şafak Ayhan okudu. Öğretmenlerin iradesi dışında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. "Tank Palet Fabrikası olayını unuttuğumu sanmayın" diyen Kılıçdaroğlu, "Saray'a soruyorum, kim bu Talip Öztürk, Talip Öztürk kimdir? Sen onu niçin önerdin?" diye sordu Kılıçdaroğlu, "Malum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
1öğretmenlik,halk,öğrenmeyi ve öğretmeyi sevenler için ideal bir meslektir 2öğretmenlerin büyük bir bölümü devlet memurudur 3öğretmenlik bütün ülkelerde en yaygın olarak görülen bir meslektir 4öğretmenlik kadınların yoğun olarak çalıştığı bir meslek alanıdır 5öğretmenlik,daha fazla orta ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Kanunun Öğretmenlerin Statüsü Tavsiye Kararı'na göre hazırlanmadığı ifade edildi. Eğitim Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen), Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun “Öğretmenlerin Statüsü Tavsiye Kararı'na' göre hazırlanmadığı gerekçesiyle tasarının geri çekilmesini sağlamak için örgütlü tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt