Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmen Marşı Sözleri

Öğretmen Marşı Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
öğretmen marşının sözleri
öğretmen marşı müziği
öğretmenler marşı sözleri
öğretmen marşı şarkı sözü

Hoca Marşı

Alnımızda bilgilerden bir çelenk,
Nura dürüst can atan Türk genciyiz
Yer yüzünde yoktur, olmaz Türk ’e denk;
Korku bilmez soyumuz

Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun;
Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun

Samimiyetle açtık cehle karşısında bir savaş,
Ey bu yolda ant içen genç dost!
Öğren, öğret hakkı halka, gürle coş;
Durma durma koş

Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun;
Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun

İsmail Hikmet ERTAYLAN *

Similar threads

öğretmenler günü ile ilgili şarkı, öğretmenler günü ile ilgili şarkılar öğretmenler günü ile ilgili şarkı sözleri Öğretmenim canım benim canım benim Seni ben pek çok o kadar fazla severim Sen bir ana sen bir baba Her şey oldun bundan böyle bana Okut öğret ve nihayet Yurda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Öğretmenler Günü İle İlgili Şarkılar Öğretmenler günü şarkıları Öğretmenler Günü İle İlgili Şarkı sözleri Öğretmenler Günü İle İlgili marşlar Hoca Marşı Alnımızda bilgilerden bir çelenk, Nura içten can atan Türk genciyiz Yer yüzünde yoktur, olmaz Türk'e denk; Nefret bilmez soyumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Hoca Şarkıları, Hoca Şarkısı sözleri, Hoca Şarkı Sözü Öğretmenler ile ilgili şarkı sözleri Öğretmenim canım benim canım benim Seni ben böylece çok böylece çok severim Sen bir asıl sen bir baba Her şey oldun bundan böyle bana Okut öğret ve nihayet Yurda faydalı insan et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Öğretmenler Günü ile ilgili şarkı sözleri 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenlerimize en hoş şarkıları söylemek için işte Öğretmenler günü şarkılarının sözleri Sen Varsın Öğretmenim Aşımda ekmeğimde İşimde Ülkenin her uygun Sen varsın daima öğretmenim Pırıl pırıl bir yürek desem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Öğretmenler Günü Şarkıları Öğretmen Marşı Alnımızda bilgilerden bir çelenk, Nura doğru can atan Türk genciyiz Yer yüzünde yoktur, olmaz Türke denk; Nefret Edilen Şey bilmez soyumuz Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun Samimi Olarak açtık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,912Kullanıcılar
hizanixxxSon üye
Üst Alt