Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ögretmen marşları

ögretmen marşları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ögretmenler günü marşları,

HOCA MARŞI

Alnımızda bilgilerden bir çelenk

Nura dürüst can atan Türk genciyiz

Yeryüzünde yoktur olmaz Türk ’e denk

Nefret Edilen Şey bilmez soyumuz

Şanlı yurdum her bucağın şenle dolsun

Yurdum seni yüceltmeye andlar olsun

Samimiyetle açtık cehle karşı bir savaş

Ey bu yolda and içen genç arkadaş

Öğren öğret hakkı hakka gürle coş

Durma durma koş

Şanlı yurdum her bucağın şenle dolsun

Yurdum seni yüceltmeye andlar olsun

Cevat Memduh ALTAR

*

Similar threads

24 Kasım hoca marşı Hoca marşı sözleri ÖĞRETMEN MARŞI Alnımızda bilgilerden bir çelenk, Nura doğru can atan Türk genciyiz Yer yüzünde yoktur, olmaz Türk'e denk; Nefret Edilen Şey bilmez soyumuz Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
ogretmenler gunu marşları, OĞRETMEN MARŞI Alnımızda bilgilerden bir celenk Nura doğru can atan Turk genciyiz Yeryuzunde yoktur olmaz Turk’e denk Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum her bucağın şenle dolsun Yurdum seni yuceltmeye andlar olsun Candan actık cehle karşı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
meşhur şairlerden öğretmenler günü şiirleri HOCA A'dan başlar parlak, Bir taş koyar tüm yapılarda temele hoca Soluğudur düşüncenin buğdaydan yalaza kadar Yeryüzünde ne varsa ondan gelmedir, Yeryüzü ile el ele hoca Göz gözdür o, uzakları görürüz Ağızdır o, türkü söyleriz haykırırız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
öğretmen marşının sözleri öğretmen marşı müziği öğretmenler marşı sözleri öğretmen marşı şarkı sözü Hoca Marşı Alnımızda bilgilerden bir çelenk, Nura dürüst can atan Türk genciyiz Yer yüzünde yoktur, olmaz Türk ’e denk; Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum, her bucağın şanla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Atatürk'ün Sevdiği Marşlar, İstiklal Marşı Hoca Marşı Sakarya Marşı Galibiyet Marşı Vatan Marşı Dumlupınar Harp okulu Marşı Cumhuriyet Marşı 10 sene Marşı 50 yıl marşı 100 sene marşı Andımız Sancak marşı Gençlik marşı Atatürk İleri Karadeniz Atatürk'ün Sevdiği Marşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
858,500Konular
982,390Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt