Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

oğretmen ne demek

oğretmen ne demek
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
oğretmen ne demek

Oğretmen ya da hoca bir bilim dalını, bir sanatı, bir tekniği veya belli bilgileri oğretmeyi kendisine meslek edinmiş kimsedir, bu mesleğe de oğretmenlik denir

Universitelerde hocalık yapan yardımcı docent, docent, profesore genel olarak oğretim uyesi denir Bu derecelere yukselmedikleri halde universitelerde oğretim yapanlara oğretim gorevlisi uzman okutmandenir Bu kişiler de oğretim yardımcısı adı altındadır Universitede oğretim kadrosunda bulunan, asistandan profesore kadar her derecedeki personelin genel nitelemesi ise oğretim elemanı'dır

Similar threads

öğretmen ne çağırmak Hoca ya da hoca bir bilim dalını, bir sanatı, bir tekniği veya belirlenmiş bilgileri öğretmeyi kendisine iş edinmiş kimsedir, bu mesleğe de öğretmenlik denir Üniversitelerde hocalık yapan asistan doçent, doçent, profesöre genelde öğretim üyesi denir Bu derecelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
1oğretmenlik,insanlar,oğrenmeyi ve oğretmeyi sevenler icin ideal bir meslektir 2oğretmenlerin buyuk bir bolumu devlet memurudur 3oğretmenlik tum ulkelerde en yaygın olarak gorulen bir meslektir 4oğretmenlik kadınların yoğun olarak calıştığı bir meslek alanıdır 5oğretmenlik,daha cok orta ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ataturk'un Eğitim ile ilgili sozleri Ataturk'un eğitime verdiği onem Ataturk'un Eğitim işe ilgili ozlu sozleri • Hayatta en hakiki murşit ilimdir • İsterim ki, daima idealimi genclere aşılayasınız ve daima korumak hususunda calışasınız (Şemsettin Gunaltay, 1951 Olağanustu Turk Dil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Unlu Turk Bilim Adamları bilim adamları Unlu bilim adamları CAHİT ARF 1910 yılında Selanik'te doğdu Yuksek oğrenimini Fransa'da Ecole Normale Superieure'de tamamladı (1932) Bir sure Galatasaray Lisesi'nde matematik oğretmenliği yaptıktan sonra İstanbul Universitesi Fen Fakultesi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,489Konular
981,521Mesajlar
29,659Kullanıcılar
Merg6494Son üye
Üst Alt