Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretmen olcam da ana sınıfı öğretmenliği ile ilgili kısa bilgi var mı

Öğretmen olcam da ana sınıfı öğretmenliği ile ilgili kısa bilgi var mı
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Öğretmen olcam da ana sınıfı öğretmenliği ile ilgili kısa bilgi var mı Kızlar bebekleri çocukları fantastik seviyorum ve esas sınıfı öğretmeni elde etmek istiyorum Hangi okul neresi kaç puan ne yapmam gerekiyor bana kısa bir bilgi vermeniz mümkün mü teşekkür ediyorum  

Similar threads

Anasınıfı Öğretmenliği Nedir Kreş öğretmenliği programının amacı,06 yaş grubundaki çocukların eğitimlerini gerçekleştirecek okul öncesi eğitim veren kurumlara hoca yetiştirmektir Mezunlar iş liselerinde ve okul öğcesi eğitim kurumlarında öğretmen olarak atama alabilirler Psikoloji, çocuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
temizleme ile ilgili sözler var mı kızlar ? Bana temizleme ile ilgili temizliğin önemini anlatan hoş sözler gerekli teşekkür ediyorum varsa lütfen paylaşır mısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Öğretmenler ile yapılan Röportaj Örnekleri, Hoca Röportaj Soruları Öğretmenlere sorulacak görüşme soruları Fundagül İdem Yağmur Toros: Öğretmenim, sizi daha yakından tanıyabilir miyiz? M Akif Dal, kimdir? Dal: 1969 İzmir doğumluyum Ilk ve orta eğitimimi İzmir ’de aldım Üniversite ’yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Sevgi Merkezli Eğitime Hazırlanmış mısınız? Gönülleri sevgi merkezli eğitime hazırlamanın vaktidir Anneler, babalar öğretmenler, kafalarından önce kalplerini açmaya hazırlanmış olmalılar Çünkü yeni nesilleri daha fazla insan yapmanın diğer yolu ve imkânı kalmamıştır Sevgi merkezli eğitimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
münir özkul kim münir özkul kimdir münir özkul öldü mü Bir aralar Münir özkul hayatını kaybetti haberi dolaşsada usta şuan yoğum bakımda hayat mücadelesi veriyor Türk sinemasının emektar sanatçısı Münir Özkul hakkında bilgiler; Münir Özkul hayatı kimdir Usta Münir Özkul 15 Ağustos 1925...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt