Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğretmen Ozur Grubu Atama Sonucları

Oğretmen Ozur Grubu Atama Sonucları
0
236

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ozur Grubu Atama Sonucları Acıklanıyor

Binlerce Ailenin merakla beklediği ozur grubu atama sonucları belli oluyorMilli Eğitim Bakanlığının ozur grubu atama takvimine gore sonuclar 26 Ağustos Pazartesi yani bugun acıklanacakMilli Eğitim Bakanlığı tarihinde iki aşamalı olarak ilk kez toplam talep gorulerek tum munhal kadroları acıldı

Milli Eğitim Bakanlığının bu uygulamasının il emrinden daha sağlıklı olduğunu , eğerki butun oğretmenlerin ozur grubu atamaları yapılırsa Bakanlık cok buyuk iş başarmış sayılacakButun Oğretmenlerin ozur grubu atamaları sorunsuz bir şekilde yapılmış olur

Atama Sonucları acıklanır acıklanmaz Buradan Oğrenebilirsiniz

Similar threads

Eş durumundan oğretmen atamaları 30 Aralık Oğretmenlerin eş durumu ataması yapılacak 2019 Aralık Oğretmenlerin Eş Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Kılavuzu yayımladı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan acıklamada eş durumundan yapılan oğretmen atamalarının bu yıla mahsus 30 Aralık'ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Özür Grubu Tahsis Sonuçları Açıklanıyor Binlerce Ailenin ilgiyle beklediği özür grubu tayin sonuçları belirli oluyorMilli Eğitim Bakanlığının özür grubu devir takvimine kadar sonuçlar 26 Ağustos Pazartesi yani bugün açıklanacakMilli Eğitim Bakanlığı tarihinde iki aşamalı olarak ilk önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Oğretmen Atamaları Sonucları 10 Eylul MEB Oğretmen Atamaları Sonucları 10 Eylul 2019 2019 Eylul Donemi Oğretmen Atama başvuruları bugun başladı2019 Eylul Donemi Oğretmen Atamaları bugun tarihinde yapılacak2019 Eylul Oğretmen atamalarıyla ilgili MEB yazılı bir duyuru yayınladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
2019 Özür Grubu Görev Sonuçları özür grubu görev sonuçları, 2019 özür grubu atama, özür grubu tayin 2019 Sevgili melekler, binlerce Ailenin ilgiyle beklediği özür grubu tayin sonuçları emin oluyor Milli Eğitim Bakanlığının özür grubu görev takvimine kadar sonuçlar 26 Ağustos Pazartesi yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
MEB 3 Şubat 2019 Oğretmen atama sonucları Kadrolu Oğretmen Atama Sonucları şubat 2019 Milli Eğitim Bakanlığı,şubat ayı 2019 17 bin kadrolu oğretmen atamasını gercekleştirdi Sonuclar Bakanlığın internet sitesinden acıklandı Minimum puanları iceren sonuclar daha sonra acıklanacak İşte 17...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt