öğretmen sorunu merhaba tüm melekler burda yeniyim sizlere bir konuda ne yapmam gerektiğini ve düşünceleriniz merak ettiğim için danışmak istedim muavin olursanız fazla sevinirim Sorunumuz malum dün ilkokulun 1 derslik ve çocuk yuvası sınıflarının okula başlama günüydü Benim ekim 2004 doğumlu oğlumda bu sene okullu oldu lakin büyük bir sorunla oda hoca sorunu sebebi okulda 2 hoca var 2 side erkek ve sınıflar 4045 kişiyi buluyo b şubesindeki öğretmen ii ama a şubesindeki yani bizim hocamız daha öncelikle 1 derslik okutacak dün tanışma toplantısında öğretmeni görünce bikaç aile sınıfı terk etti 12 kişi ben bu öğretmene okula yeni başlayacak çocuğumu emanet etmem aklınız varsa sizde etmeyin dedi ve nakil için başka okullara gittiler önceleri bizde anlam veremedik ne var yani öncelikle okutacaksa filan dedik ama öğretmeni araştıran ve tanıyan ailelerden öğrendiğimize kadar piskopatın küfürbazın teki olduğunu velilerle muhatap olmayı sevmediğini ve geçinemediğini, öğrenciye dayak attığınıda söyledilerki kendide toplantıda 1 derslik okutmak istemediğini belli başlı branşının matematik öğretmenliği olduğunu o yüzden defalarca 45 sınıf okutttuğunu bu sınıfı idarenin zoruyla kabul ettiğini söyledibİr allahın kulu hakkında ii şey söylemiyor hep fena daima şikayet bütün aileler diken üstündeyiz umulan ilk hoca ilk sınıf unutulmaz bizim istediğimiz başlıca hanımefendi öğretmeninse %90 tayin çıkması nedeniyle alamamış sınıfımızı ona 5 sınıf vermişler bütün veliler toplanıp idareye gittik öğretmeni istemiyoruz değiştirin diye yok allah değil müdürün inadı tutmuş değil diyo başka bişi demiyor b sınıfının öğretmeni öğrencileri almış aileleri çıkarıp tanışma ve kaynaşma konuşması yaparken okulu gezdirip tuvaletin öğretmenler odasının vb yerleri gösterirken dışarı çıkarıp oyun oynatırken bizde izledik izledik çünkü bizim öğretmenimizin ankarada hastanede işi varmış 1 saat onu bekledik tanışmak için o gecikince müdür bizi yatıştırmak için bizim ana istediğimiz bayan öğretmeni yollayıp erkek öğretmenin koruyuculuğunu yapmasını istediler oda elinden geldiğince yaptı lakin sorduğumuz sorular aleyhinde sessiz kaldı melekler acilen bize hafıza verin ne yapalım öğretmen arkadaşlar var ise aranızda lütfen kızmayın ben ana sizin tavsiyelerinizi merak ediyorumhanımefendi hoca için baskı yapıp ilk 1sınıfı ona mı okutalım yoksa hep buna mı bırakalım yahut diğer bir öğretmen için neler yapabiliriz data verirseniz fazla sevinirim hepinize şimdiden teşekkürler ve sevgiler