Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmenden öğrencilerine '24 Kasım' sürprizi!

Öğretmenden öğrencilerine '24 Kasım' sürprizi!
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
ogretmenler_gununde_ogrencilerine_yaptigi_24_kasim_surprizi_gulumsetti_1637750997_8356.jpg

Diyarbakır'da misyon yapan Yusuf Tümay öğretmen, maddi durumu güzel olmayan öğrencilerine köyde gezerek ikramlar dağıtıyor.

Diyarbakır’da öğretmenlik yapan 44 yaşındaki Yusuf Tümay, köyde kapı kapı gezerek durumu olmayan öğrencilere kılık kıyafet, ayakkabı, kitap, oyuncak ve kırtasiye gereçleri vb. yardımını yapıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğrencilerle bir ortaya gelen Tümay, "'Bir çocuk gülsün, dünya değişsin' diyerek yola çıktım" dedi.

Şiddetli kurallar altında okuyan ve şimdilerde ise 9 yıldır Cahit Sıtkı Tarancı İlkokulu'nda öğretmenlik yapan 3 çocuk babası Tümay, öğrencilere armağanlar dağıtıyor.

'GEÇEN SENE 13 BİN ÇOCUKLA ÇALIŞTIM'

Tümay, şunları söyledi: “’Bir çocuk gülsün, dünya değişsin' diyerek yola çıktım. Kendim üzere dezavantajlı çocuklarla ilgilenmek çok hoşuma gidiyor. Bilhassa köyde ve mezradaki çocuklara ikramlar vermek beni çok memnun ediyor. Geçen sene 13 bin çocukla çalıştım. Bu sene gayemiz; 15 bin çocuğa çalışmak. Amacımızda sonuna kadar ilerleyeceğiz. Öğretmen olmak yalnızca dört duvar ortasında alfabe ya da iki defa iki dört öğretmekten fazla çocuklara farkındalık yaratmak, ahlak kurallarını vermek, memnun etmek ve vakit geçirmek. İlkokulu ve ortaokulu çadırda bitirdim, okudum. Birine bir şey vermenin ne kadar hoş olduğunu ya da çocuğu ne kadar keyifli edebileceğini iddia ediyorum."

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt