Oğretmene Uyarı Cezası Dilekcesi
Oğretmene Uyarı Cezası Dilekce Orneği
Oğretmene Uyarı Cezası dilekcesi nasıl yazılır bir oğretmenin her hangi bir konuda gerek okul gerekse ozel yağamında Uyarılması gereken durumlarda nasıl dilekce yazılır Sizlere Oğretmene Uyarı Cezası Orneği hazırladık boşluklara gerekli isimleri yazarak sizde boyle bir Uyarı Cezası dilekcesi hazırlıyabilir ve ilgili makamlara iletebilirsiniz
TC
KAYMAKAMLIĞI İlce Milli Eğitim Mudurluğu
Sayı:
Konu :
İlkoğretim Okulu Mudurluğune
Tipi:14062019 Tarihli Şikayet Dilekcesi
Okulumuz Sınıf Oğretmeninın Evinin olduğu sokağın sakinlerine rahatsızlık verdiği arabasının park yeri yuzunden bir kac kişiyle tartıştığı ilgili dilekce ile bildirilmiştir
Bilgilerinizi ve Oğretmenin İsmi 'nın konu hakkında uyarılması hususunda gereğini arz ederim
Dilece sahibinin İmza
Mudur İsmi
Şube Muduru
Oğretmene Uyarı Cezası Dilekce Orneği
Oğretmene Uyarı Cezası dilekcesi nasıl yazılır bir oğretmenin her hangi bir konuda gerek okul gerekse ozel yağamında Uyarılması gereken durumlarda nasıl dilekce yazılır Sizlere Oğretmene Uyarı Cezası Orneği hazırladık boşluklara gerekli isimleri yazarak sizde boyle bir Uyarı Cezası dilekcesi hazırlıyabilir ve ilgili makamlara iletebilirsiniz
TC
KAYMAKAMLIĞI İlce Milli Eğitim Mudurluğu
Sayı:
Konu :
İlkoğretim Okulu Mudurluğune
Tipi:14062019 Tarihli Şikayet Dilekcesi
Okulumuz Sınıf Oğretmeninın Evinin olduğu sokağın sakinlerine rahatsızlık verdiği arabasının park yeri yuzunden bir kac kişiyle tartıştığı ilgili dilekce ile bildirilmiştir
Bilgilerinizi ve Oğretmenin İsmi 'nın konu hakkında uyarılması hususunda gereğini arz ederim
Dilece sahibinin İmza
Mudur İsmi
Şube Muduru
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.