Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğretmene Zorunlu Hizmet Kalkıyor

Oğretmene Zorunlu Hizmet Kalkıyor
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesogretmenezorunluhizmetkalkiyor5af9d9748b288

Oğretmenlerde rotasyonu (tayin) kaldırmak icin duğmeye basan Milli Eğitim Bakanlığı, bu sayede oğretmenlerin yuzunu guldurecek Oğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yonetmeliği'nde yapılan değişiklikle, bolgeler arası zorunlu calışma yukumluluğu kaldırılacak

Bundan sonra oğretmenler zorunlu calışma yukumluğune tabi tutulmayacak Gorev yaptığı kentte belli bir calışma suresini tamamlayan oğretmenler, kolayca tayin talebinde, isteğe gore yer değiştirme talebinde bulunabilecek Eş durumundan ataması yapılamayan oğretmenlerde ise durum farklı olacak Ozur grubunda yer değiştirmesi yapılamayan oğretmenler, isteği halinde 3 yıl aylıksız izin alabilecek Bu 3 yıl suresince Milli Eğitim Bakanlığı aileleri birleştirmeye, tayini gercekleştirmeye calışacak

Alıntı

Similar threads

Öğretmenlerde rotasyonu (tayin) uyandırmak için düğmeye basan Milli Eğitim Bakanlığı, bu sayede öğretmenlerin yüzünü güldürecek Öğretmen Tahsis ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, bölgeler arası gerekli çalışma yükümlülüğü kaldırılacak Bundan daha sonra öğretmenler zorunlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
oğretmenlerin eş durumu tayin takvimi 2019, 2019 aralık oğretmen eş durumu atama takvimi 2019 oğretmenler eş durumu tayin takvimi Oğretmenlerin Eş Durumu Tayin Takvimi Acıklandı MEB 2019 yılına mahsus olmak uzere sadece eş durumuna bağlı yer değiştirme başvurularının 19 28 Aralık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
finlandiya'da eğitim finlandiyada eğitim oğretim sistemi 2003 yılı itibariyle zorunlu eğitimde 580000 cocuk bulunmaktadır Finlandiya ’nın iki ana dili vardır: Fince ve İsvecce Temel oğretimde ve ortaoğretim ikinci devrede oğrenim goren oğrencilerin yaklaşık olarak yuzde beşi oğrenim dilinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
657 Ünvan Değişikliği, 657 Ünvan Değişikliği maddeleri, 657 Ünvan Değişikliği hakkında 657 GÖREVDE ÇOĞALMA VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına ait kadrolara görevin gerekleri ile liyakat ve kariyer ilkeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
DEVLET MEMURLARI KANUNU kisim 4 KISIM IV Hizmet Şartları ve Şekilleri BIRIM: 1 Atanma Asli memurluğa atanma: Madde 58 – (Öbür: 1251982 267023 md) Adaylık devresi içinde eğitimde başarılı olan ve olumlu sicil alan adaylar sicil amirlerinin teklifi ve atamaya yetkili amirin onayı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,498Konular
982,567Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt