Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmeni ağlatan tablo

Öğretmeni ağlatan tablo
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Öğretmeni ağlatan tablo Selçuk ilçesinde temizliğe uyarı etmedikleri ve derslere ilgi göstermedikleri konusunda sürekli uyarı bölge 3, 4 ve 7 sınıflarda okuyan üç kardeşin evine dışarı giden mektep yönetimi, göz yaşartıcı bir tabloyla karşılaştı Banyosu, elektriği ve suyu bulunmayan tek odalı evde 5 kişinin yaşam mücadelesi verdiği görüldü Selçuk Sekizeylül İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 3 kardeşin temizleme kurallarına uymamaları ve derslere karşısında dikkatsiz kalmaları, mektep yönetiminin dikkatini çekti Öğrencilerin bulundukları sınıflarda bit vakalarına rastlanınca, velilerin de davacı olması üstüne yönetim, aileyi evlerinde ziyaret kararı aldı Sekizeylül İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Yeşim Macit başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret, bir aile dramını ortaya koydu Çuvallar içinde yiyecek ve giyecek malzemelerinin bulunduğu tek odada mutfak ve banyonun da bulunmadığını görebilen öğretmenler, gözyaşlarını tutamadı Ailenin, belediye ve komşuların desteğiyle ayakta kaldığını belirleyen öğretmenler, durumu yetkili makamlara bildirme kararı aldı Sekizeylül İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Macit, “Koşulların bu dek kötü olacağını düşünmemiştim Gördüklerim karşısında gözyaşlarıma egemen olamadım dedi Öğrencilerin bulundukları sınıflarda bitlenme vakaları sebebiyle şikayetler aldıklarını, bu şart aleyhinde yeni giysiler vererek, üç kardeşe yardım etmeye çalıştıklarını ifade eden Yeşim Macit, böylesi bir ortamda yaşayan çocukların pak olabilmesinin imkansızlığını vurguladı Yeşim Macit, şunları kaydetti: “Çocukların babası Yaşar Ç'nin (51) sağlığını kaybetmesinden sonradan aile, adamakıllı açık havada bağımlı ve böylesi fena bir duruma gelmiş Bizler başarılı birer öğrenci, temiz bir kişi yetiştirmemiz için gerekli aile ortamını temin etmek amacıyla yetkili tüm makamlara durumu ileteceğiz Ailenin içinde yaşadığı ortamın bir lahza evvel değiştirilmesi için yardımcı vatandaşları da göreve çağırıyorum “HATALARLA BATMIŞ YAŞAMIM Yaşar Ç ise hayat mücadelesi içinde bugüne dek böylece fazla meslek yaptığını, kendisinden kaynaklanan hataların da bu sonu hazırladığını belirtti Yaşar Ç, 2 sene önce geçirdiği kalp krizi ardından yapılan operasyonda, vücudundan damar alınırken yanlış bir kesi yüzünden böbreklerinden içeriye idrar kaçağı oluştuğunu savunarak, şunları söyledi: “İki evlilik yaşadım ve 6 çocuğum oldu Hatalarla batmiş yaşamım nedeniyle bir çocuğuma annem bakıyor, en büyük kızım ise iki kez evlendi ve nerede olduğunu bile bilmiyorum Bir oğlum Selçuk'ta yaşıyor, 3 çocuğum ise burada mağduriyet içinde Onlara sıkıntıdan diğer verecek bir şeyim değil, durumlarına fazla üzülüyorum Niyetlenmek için bundan böyle sağlığım engel Çaresizliğimi en kötü şekilde yanımda yer alan çocuklarım yaşıyor Tek odalı, yamalı mekanda yaşam mücadelesi veren Zeynep Ç, belediyeden gelen yemek yemek ve komşularının yardımlarıyla çocuklarını doyurmaya çalıştığını belirterek, çuvallara doldurulan giyecek ve yiyecekleri yeterince değerlendirememekten, evin ve çocuklarının temizliğini sağlayamamaktan yakındı Zeynep Ç, “Bütün ev hanımları gibi eşyalarımı koyabileceğim, çocuklarımı yıkayabileceğim bir evim olsun istiyorum dedi AA  

858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt