Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

öğretmenim canım benim şarkısının sayılarla piyona notaları

öğretmenim canım benim şarkısının sayılarla piyona notaları
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
öğretmenim canım benm şarkısının piyona notaları

Cevap: öğretmenim canım benim şarkısının sayılarla piyona notaları

fa sol fa mi fa mi fa re mi re mi do
fa sol fa mi fa mi fa re mi re mi do
do re do si la
fa sol fa mi re do mi
re mi re do si
mi fa re do si do la *

Similar threads

Herkesin ilkokulda mutlaka söylediği bir şarkıdır öğretmenim şarkısı Öğretmenim canım benim canım benim Seni ben pek fazla böylece çok severim Sen bir ana sen bir baba Her şey oldun bundan böyle bana Okut öğret ve nihayet Yurda yardımcı insan et öğretmenim notaları fa sol fa mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
benim flüt çalmam lüzum ve ben çalmam için basit nota Ateş Böceğim Misin La La Sol Fa Sol Fami İki Satır 2 Sol Sol Fa Mi Famire Do Do Fa Fa Mi Re Mi İki Satır 2 Kez Sol Sol Fa Mi Famire Uğur Balcı Cennet Gözlüm Notaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Gençlik Marşı flüt Notaları Gençlik Marşının notaları do sol sol la sol fa sol mi mi sol la fa mi fa re do sol do si do si la si la so la si la sol la re re sol (sol la sol fa mi re) NAKARAT do do re mi sol do do re mi sol ido si la sol re do(d) re mi re re re mi fa la re do(d) re...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
oğretmenim canım benm şarkısının piyona notaları Cevap: oğretmenim canım benim şarkısının sayılarla piyona notaları fa sol fa mi fa mi fa re mi re mi do fa sol fa mi fa mi fa re mi re mi do do re do si la fa sol fa mi re do mi re mi re do si mi fa re do si do la
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kavak Yelleri Flüt Notası Fa mi faaa mi fa mi faaa mi fa sool fa mi faa dooo fa mi faaa mi fa mi faaa mi fa sool fa mi faaa kavak yerlerinin notaları do si do si do si do si do re do si do sol do si do si do si do si do re do si do mi fa sol fa mi fa re remi fa mi re mi do dola si...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt