Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

öğretmenim şiiri sözleri

öğretmenim şiiri sözleri
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
öğretmenim şiiri sözleri

Canım Öğretmenim

Farkındayız,her zaman,
Üstümüzde gözlerin
Benzeri altından bir sim,
Uzun sarı saçların,
Ne güzeldi ellerin

Kalbimizdedir yerin,
Altındandır yüreğin
Ne yapar,ne edersin,
Terbiyeyi verirsin,
Üstümüze titrersin
Rahat ol sen daima,
Kalbimizdesin heran !

Canım öğretmenim

Seni çok seviyorum
Saygıyla anıyorum
Şimdi mezun oldum
Sana şiirler yazıyorum

Bende çok değerin var
Benim sana borcum var
Asla ödeyemem
Benim sana saygım var

O Kadar tatlı dilin
Yazı yazan elin
Canım öğretmenim
Size fazla teşekkür ederim

Çağla Esinti

CANIM ÖĞRETMENİM

Annem,babam ve sensin
Beni şekillendiren,
Beni sevgiyle saran
Bana kol kanat geren

Beni aydınlatırsın
Veri,sevgi verirsin,
Gelecek ellerinde
İleriyi görürsün

Seni çok seviyorum
Her şeyimsin canımsın,
Yüreğimin içinde
Canımdan da yakınsın

İsmail MALATYA *

Similar threads

oğretmenim şiiri sozleri Canım Oğretmenim Farkındayız,her zaman, Ustumuzde gozlerin Sanki altından bir sim, Uzun sarı sacların, Ne guzeldi ellerin Kalbimizdedir yerin, Altındandır yureğin Ne yapar,ne edersin, Terbiyeyi verirsin, Ustumuze titrersin Rahat ol sen her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Öğretmenler için en hoş şiirler burada! öğretmenlere için şiirler öğretmenler günü için şiirler Öğretmene Hoş Şiirler Öğretmene En Hoş Şiirler Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda annelerimizden daha sonra bizleri bu güne hazırlayan, iyiyi kötüyü öreten görevleri tanrısal olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Sevgili Öğretmenlerimize özel hazırladığımız sayfamızda birbirinden güzel Öğretmenler günü sözleri bulabilirsinizEn Kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız ilk emanet ettiğimiz kişilerdir Öğretmenlerimiz kıymetli Öğretmenlerimize özel söylenmiş kısa sözler sizlerle ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
24 Kasım Oğretmenler gunu hayatımızda Ailemizden sonra bizlere yol gosteren doğruyu yanlışı oğreten eğitmimizde en buyuk katkıyı bizlere sağlayan OğretmenlerimizdirSayfamızda Oğretmenlerimize ozel şiirler bulabilirsiniz ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
ismail yk yar gitme ismail yk flüt notaları ismail yk facebook flüt notaları facebook iyi düşün taşın helvacı helva ismail yk yar gitme Sarıl bana can vazgeçme beni Üzme seven bu yüreğimi Ne olur bu aşkımızı, öldürmeyelim Sarıl bana can bırakma beni Üzme seven bu yüreğimi, “Yazık günah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt