Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmenler de Serbest Giyinmek İstiyor!

Öğretmenler de Serbest Giyinmek İstiyor!
0
123

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Eğitimde kılık kıyafet devrimi diyebileceğimiz yeni yasayla artık bütün öğrenciler istedikleri şekilde okula gidebilecek Normalleşmenin eğitimdeki ayağı olarak tanımlanabilecek bu yeniliğe öğretmenlerden itiraz var

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES), Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) özgür kıyafet düzenlemesinin kayda değer bir gelişme olduğunu bildirerek, giysi serbestliğinin öğretmenleri de kapsaması gerektiğine uyarı çekti

DES Genel Başkanı Gürkan Avcı Öğrenci ve öğretmenlerin serbest kıyafetlerle ve rengârenk giysilerle okullara gelerek, okullarımızı çiçek bahçesine çevirmesini istiyoruz Bağımsızlık okul istiyoruz Demokratik bir eğitim sistemi istiyoruzdedi *

Similar threads

imagesogretmenlerdeserbestgiyinmekistiyor5ad8ec8cce058 Eğitimde kılık kıyafet devrimi diyebileceğimiz yeni yasayla artık tum oğrenciler istedikleri şekilde okula gidebilecek Normalleşmenin eğitimdeki ayağı olarak tanımlanabilecek bu yeniliğe oğretmenlerden itiraz var Demokrat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Eğitim sisteminde yapılan yenilikten sonra bütün öğrenciler okullara bağımsızlık kıyafetle gitmeye başladı Fakat öğretmenler için şu ana kadar herhangi bir düzenleme yapılmadı Buna uyarı sürüklemek isteyen Eğitim sen tüm yurtta sivil itaatsizlik eylemi başlattı Eylem dahilinde pek çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Okullarda Tek alıcı giysi zorunluluğu ne süre bitiyor Ulusal Eğitim Bakanlığı'na Tabi Mektep Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair YönetmelikDevlete Ait Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde kılık ve kıyafetin hür bırakıldığı ifade edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Öğretmenler de Bağımsızlık Giysi Giymek İstiyor ! Bu konu; Öğretmenler de Özgürlük Giysi Giymek İstiyor haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yeni düzenlenen kanunla önümüzde oysa eğitim yılından açılmak üzere artık çocuklar okullara bazı koşullara alıntı yapmak şartıyla hür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Sınıfa türban ile gelen 4’üncü sınıf öğrencisini, “MEB Kılık ve Kıyafet Yönetmeliği” kapsamında okula almayan öğretmen ve okul müdürü açığa alındı. BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine nazaran, İzmir’deki bir ilköğretim okulunda tahsil gören 4’üncü sınıf öğrencisi kız çocuğu, başörtüsü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,496Konular
982,222Mesajlar
30,136Kullanıcılar
Üst Alt