Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretmenler Günü İle İlgili Atasözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Öğretmenler Günü Atasözleri
Öğretmenler Günü İle İlgili Sözler

Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir Eğitim çağrıda bulunmak, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine değin geliştirmek demektir
Öğretmenlik bir sanat işidir Sanatçı geçimini sağlama sıkıntısı çekerse, ondan yaratıcılık beklenemez Hoca bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, kıymetli kişilik hamuruna da biçim verir Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır Ulusları kurtaranlar yalnız ve ama öğretmenlerdir Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir Hoca, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur Toplumların medenilik düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür Dünyada her şeye kıymet biçilebilir Ama öğretmenin eserine değer biçilemez Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır Yeryüzünde öğretmenlikten daha onurlu bir tanımıyorum *

858,500Konular
982,382Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt