Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmenler Günü İle İlgili Fotoğraflar

Öğretmenler Günü İle İlgili Fotoğraflar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öğretmenlik çok özel ve kutsal bir meslektir Öğretmenler Günü öğretmenlik mesleğini yapan kıymetli öğretmenlerimizi onurlandırmak ve kutlamak için düzenlenen bir gündür

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuresimleri55596ogretmenlergunuresimleri55596ALT

Öğretmenler gününe özel fotoğraflar bulabileceğiniz bir sayfa hazırlaıdk sizlereSayfamızda Öğretmenler günü ile ilgili resimler ve kutlama mesajları bulabilirsiniz

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuresimleri79888ogretmenlergunuresimleri79888ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuresimleri89217ogretmenlergunuresimleri89217ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuresimleri64393ogretmenlergunuresimleri64393ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuresimleri27700ogretmenlergunuresimleri27700ALT *

Similar threads

Öğretmenler gününe özel kısa cep mesajları bulabileceğiniz bir sayfa hazırladık sizlereÖğretmenleriniz için en hoş kısa cep mesajlarını burada bulabilirsinizÖğretmenler Günü Mesajları ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunumesajlari42640ogretmenlergunumesajlari42640ALT Öğrencilerine okuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
24 Kasım Öğretmenler Günü Google Doodle Logosu Google 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel bir logo tasarladıGoogle, öğretmenler masasının üstüne bırakılmış olan bir çiçekle öğretmenlere olan saygısını da dile getirmiş oldu Doodle'a tıklantığında, sayfa öğretmenler günü aramasının sonuçlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Öğretmenler Günü İle İlgili Yazı 24 Kasım Öğretmenler Günü İle İlgili Yazı Örneği Eğitim ve öğretim sürecine önderlik ve rehberlik eden, öğretimin gerçekleşmesi için çalışan kişiye hoca denir Öğretmenlik bir meslektir ve belirli bir okulu bitirmiş ve eğitim öğretim işini yapabilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
öğretmenler günü kutlama yönetmeliği öğretmenler günü anma yönergesi MEB öğretmenler günü kutlama programı öğretmenler günü anma yönetmeliği Milli Eğitim Bakanlığının Devlete Ait gazetede bulunan Öğretmenler günü anma yönetmeliği ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA YÖNETMELİĞİ Resmî Gazete ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Eğitim ve öğretim sürecine önderlik ve rehberlik eden, öğretimin gerçekleşmesi için çalışan kişiye hoca denir Öğretmenlik bir meslektir ve belli bir okulu bitirmiş ve eğitim öğretim işini yapabilecek yeterlilikte eğitim ve formasyonun alınmış olması gerekmektedir İlköğretim 1 kademede (15 sınıf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt