Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretmenler Günü İle İlgili Resimli Yazılar

Öğretmenler Günü İle İlgili Resimli Yazılar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öğretmenler günü her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanmaktadırÖğretmenlerimiz gelecek nesillerimizin temelini oluşturan en kıymetli ve en kayda değer kişilerimizdirBüyük Önder Atatürk'ün Öğretmenler hakkında söylediği aşağıdaki sözlerden sonra sizleri Öğretmenlerle ilgili resimli yazılarla başbaşa bırakıyoruzTüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun

Öğretmenler! Erkek ve kız çocuklarımızın, benzer suretle bütün tahsil derecelerindeki talim ve terbiyelerinin pratik olması mühimdir Memleket evlâdı, her öğrenim aşamasında hesaplı hayatta verimli, etkili ve başarılı olacak surette donatılmalıdır

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuyazilari26320ogretmenlergunuyazilari26320ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuyazilari67368ogretmenlergunuyazilari67368ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuyazilari72964ogretmenlergunuyazilari72964ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuyazilari55080ogretmenlergunuyazilari55080ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuyazilari6205ogretmenlergunuyazilari6205ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergunuyazilari43482ogretmenlergunuyazilari43482ALT

*

Similar threads

Atatürk Öğretmenler Günü Mesajları Öğretmenler Günü İçin Mesajlar Atatürk Öğretmenler! Cumhuriyet fikren bilimsel fennen fiziksel olarak kaslı ve yüksek sicilli korucular ister Yeni kuşağı bu özellik ve yetenekte geliştirmek sizin elinizdedir Cumhuriyet sizden fikri hür vicdanı özgür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Atatürk'ün Öğretmenler İçin Söylediği Güzel Sözler öğretmenler günü sözleri, 24 kasım hoca günü sözleri, eğitim ile ilgili sözler Her yıl 24 Kasım tarihin de öğretmenler günü kutlanır Atatürk eğitime ve eğitimin temelini atan öğretmenlere fazla değer verirdi Mustafa Kemal Atatürk'ün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Atatürk'ün Öğretmenlerle İlgili Olarak Söylediği Sözler Bu konu, Atatürk 'ün öğretmenlerle ilgili söylediği sözler hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Atatürk 'ün eğitim ve öğretime verdiği önemi ve eğitim hakkında fakat görüşlerini hepimiz biliyoruz Ulu önder bu vatanı emanet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Atatürk ’ün öğretmenler için söylediği sözler Atatürk ’ün öğretmenler ile ilgili sözleri Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenlere büyük bedel vermiş, onların yetiştireceği nesillerin ülkenin geleceğini şekillendireceğine işaret etmiştir Atatürk, dünyanın en hürmet layık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Öğretmenler Günü İle İlgili Yazılar Vaktiyle öğretmene Muallimöğretmen yetiştiren okula da Muallim Mektebidenirdi Ülkemizde öğretmen okulu öncelikle 16 Mart 1848'de açıldı Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden dinç ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt